dinsdag 25 november 2014

COLLECTIE: WARM GEVOERDE SCHOENEN

Helaas, onze voetjes moeten er weer aan geloven: de kou. We moeten toegeven dat dit af en toe onze grootste vijand lijkt te zijn. Hoe houden we onze voeten tegelijkertijd warm en fashionable? Elk najaar levert dit weer een enorme strijd op. Herken jij dit? Wees niet getreurd, redding is nabij! Speciaal voor alle fashionable koukleumen hebben we de mooiste, hipste warm gevoerde schoenen op een rijtje gezet.

Warm gevoerde veterschoenen

Wil jij tijdens koudere dagen niet direct kiezen voor laarzen? Kies dit jaar dan een paar warme veterschoenen uit. Dat dit in eerste instantie functionele schoenen lijken te zijn, hoeft zeker niet te betekenen dat jij dit najaar er niet modern bijloopt. De warme voering vormt namelijk een perfecte combi met de schoenen in harige buitenmaterialen die we dit najaar zoveel zien. Om het af te maken kies je natuurlijk een schoen met een print uit. Of ga jij toch voor een rustige look met neutrale kleuren. Maak hieronder snel jouw keuze!


Warm gevoerde enkellaarzen

De enkellaarsjes zijn een echte trend, ook dit najaar. Dus wil jij warm en hip dit najaar door, dan zit je met gevoerde enkellaarzen goed! Enkellaarsjes trek je gemakkelijk aan en ze staan eigenlijk bij elke najaarsoutfit goed. Combineer ze met een mooie jeans, de fashionable leren leggings of draag ze onder een jurkje of rok met panty of legging. You can't go wrong! Kies snel jouw favoriete, warme enkellaarsjes uit.

Warm gevoerde laarzen

Ben jij niet bang om het najaar volledig te omarmen, of heb jij het gewoon altijd koud? Trakteer je voeten dan op de warmst mogelijke optie dit najaar, warme laarzen. Zo zijn niet alleen jouw voeten blij, maar ook jouw enkels en kuiten. Kies voor een klassieke laars in een neutrale kleur om jouw benen het beste te laten uitkomen. Ook jouw hoge laarzen kun je combineren met een skinny broek of legging met een jurkje, rokje of short er bovenop. Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf snel!En kan jij dit najaar stiekem ook niet wachten op de kou, zodat jij geweldige nieuwe schoenen aankan? Kies dan alvast jouw najaarsschoenen uit voor wat voorpret!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten