dinsdag 2 december 2014

THEMA: SCHOENTJES ZETTEN VOOR SINTERKLAAS

Is jouw schoentje dit jaar al gevuld door Sinterklaas en zijn Pietenvriendjes? Wat is er nou leuker dan elke avond een andere schoentje te kunnen zetten voor Sinterklaas? Een spiksplinternieuw, hip schoentje wordt misschien wel beter gevuld dan een oud exemplaartje. Kan jouw kindje nog nieuwe schoenen gebruiken, om te zetten voor Sinterklaas, of om te dragen op de grote dag zelf, 5 december? Wie zoet is krijgt ...

Hippe enkellaarsjes voor meisjes

Ben jij op zoek naar leuke enkellaarsjes voor jouw kleine dametje? Boft zij even, in een laarsje past natuurlijk veel meer dan in een gewoon schoentje. In korte kinderlaarsjes kunnen niet alleen ideaal schoencadeautjes, maar ook op het heerlijk avondje zelf zijn ze een goede keuze. 
Op Sinterklaasavond is natuurlijk niks lekkerder dan op de cadeautjes wachten onder het genot van pepernoten en een kopje warme chocolademelk met slagroom. Lekkere warme schoenen zijn daarbij een must, want er moet natuurlijk regelmatig buiten gekeken worden of Piet er al aankomt. We hebben daarom mooie enkellaarsjes uitgezocht, die ook nog eens heerlijk zitten. Waarmee maak jij jouw meisje blij tijdens het heerlijk avondje?
       Giga Shoes €89,95                              Ugg €109,95                                   Unisa €89,95Stoere veterboots voor jongens

De stoere veterschoenen voor jongens maken de Pieten tijdens het vullen van de schoentjes zelfs een beetje jaloers.De halfhoge veterschoenen zitten heerlijk en zien er super leuk uit. Spijkerbroekje en truitje erop en jouw jongen steelt de show. Piet kiest natuurlijk al snel voor een stoer schoencadeautje bij het zien van deze exemplaren. Voor welk model zal Piet het grootste cadeautje uit de zak toveren?
        Braqeez €99,95                              Blackstone €99,95                           Timberland €99,95

De leukste sneakers voor kinderen

De Pieten dragen zelf natuurlijk altijd gympen, want die zijn nu eenmaal het beste geschikt om de daken mee te betreden. Wilt jouw kindje ook een hip Pietje zijn, kies dan een leuk paar kinder sneakers uit. Het handige van sneakers is eigenlijk dat ze altijd kunnen. Zowel in het voor - als in het najaar. Kinderen zijn er gek op, want ze zijn in  veel leuke kleuren en met veel details verkrijgbaar. Zit er dit jaar een leuk paar gympen in één van de cadeautjes op pakjesavond? 

Sneakers voor meisjes

                            MIM-PI €99,95                                                         New Balance €54,95 Sneakers voor jongens


                         Nike €54,95                                                            Munich €89,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten