zondag 16 november 2014

THEMA: DE PERFECTE ZONDAG

Zondag is de heerlijkste dag van de week. Echt. Zondag is de dag waarop je heerlijk mag relaxen, iets leuks kunt gaan doen, zonder andere verplichtingen. De boodschappen zijn gedaan, de sportwedstrijden van de kinderen gespeeld. Het is de dag voor jezelf, en jouw gezin. We hebben een aantal heerlijke scenario's bedacht waarbij wij, bij het schrijven van deze blog op een maandagmiddag, alweer enorm verlangen naar de volgende zondag.
Hoe ziet jouw perfecte zondag eruit?

Schoenen voor een uitstapje in de buitenlucht

Ben jij (helaas) niet in de positie om lekker uit te kunnen slapen op een zondag? No problemo! Dit betekent juist dat de hele zondag nog voor je ligt om iets leuks te gaan ondernemen.Ga lekker uitwaaien op het strand of kies voor een avontuurlijke zondag in de bossen. Trakteer jezelf (en de kids) achteraf op pannenkoeken met warme chocolademelk (met slagroom) om je herfstige zondag compleet te maken.
Bij een zondag die je doorbrengt in de buitenlucht is het natuurlijk wel verstandig goede schoenen aan te trekken. Hou je voeten warm en kies voor gevoerde schoenen. Schoenen die bestand zijn tegen water zijn ook ook geen overbodige luxe tijdens een herfstig dagje uit.
We helpen je aan de juiste schoenen tijdens een dagje uit in de buitenlucht. Kijk snel hieronder voor inspiratie!
         Shabbies €199,95                              Mery €139,95                                   Mjus €139,95


Schoenen voor tijdens een zondagse brunch

Vind jij de zondag een goed excuus om jezelf te verwennen met wat luxe?
Ga dan heerlijk uitgebreid brunchen buitenshuis. Geniet onbeschaamd van de lekkerste buffetten met diverse broodjes, beleg en sapjes. Ideaal excuus om het heerlijk ontspannen zondagse ontbijt uit te rekken tot in de middag. Een zondag zoals ze horen te zijn. Om heerlijk in de ontspannen sferen te blijven kies je natuurlijk voor schoenen die heerlijk zitten.
Welke kies jij uit?
              Via Vai €149,95                              Maruti €69,95                               Paul Green €169,95


Schoenen voor een heerlijke zondag binnenshuis 

Laten we niet vergeten dat zondagen ook ideaal zijn om binnen door te brengen. Vooral nu het weer begint om te slaan en het koud en regenachtig buiten wordt is het wel erg verleidelijk om thuis met een dekentje en een kopje thee op de bank te blijven zitten. En waarom ook niet? Zoek de gezelligheid in huis op en kijk heerlijk een filmpje met je geliefden. Is de film afgelopen? Geen probleem, de zondagen zijn een heerlijke gelegenheid om de gezelschapsspellen uit de kast te halen. Hapje en drankje er bij en klaar is jouw perfecte zondag.
In huis kiezen we natuurlijk helemaal voor comfortabel. En hé, het is oké dat dit dan iets minder fashionable is. Met welke lekkere sloffen ga jij jouw voeten verwennen op een zondag in huis?
            Ugg €189,95                                      Giesswein €54,95                        Warmbat €49,95

Schoenen voor een dagje shoppen 

Tegenwoordig zijn op steeds meer plaatsen de winkels geopend op zondag. Ideaal dus voor op een zondag waarop je je een beetje aan het vervelen bent. Wil jij wat inspiratie op doen voor in huis? Bezoek dan één van de woonboulevards. Lekker slenteren en jouw droomhuis vormgeven. Natuurlijk valt een 'ouderwets' dagje shoppen voor kleding, én natuurlijk schoenen, ook hieronder. Ga na afloop heerlijk borrelen. Zaak is uiteraard dat jouw voeten niet onder een dagje shoppen lijden. Kies daarom, naast schoenen die mooi zijn voor het oog, ook voor schoenen waarop je een hele dag kunt lopen. Zoals de modellen hieronder bijvoorbeeld:
           Nubikk €169,95                                    Tango €99,95                                Unisa €159,95Ben jij er al over uit hoe je jouw zondag gaat doorbrengen? Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten