dinsdag 9 december 2014

COLLECTIE: SNOWBOOTS

Het barre winterweer komt ongemerkt alweer bijna om het hoekje kijken. Wil jij dit jaar goed voorbereid het winterse weer tegemoet gaan? Begin dan nu alvast met nadenken over goede schoenen die jou door de centimeters sneeuw en ijzel kunnen vervoeren. De eerste schoenen die nu waarschijnlijk in je opkomen zijn snowboots. Laat dat nou precies het winteritem zijn waar wij het over gaan hebben vandaag. Natuurlijk willen we niet alleen jou, maar jouw hele gezin aan warme voeten tijdens de winter helpen.. Kies jouw favorieten snel uit om er deze winter warm en droog bij te lopen!

Snowboots voor kinderen

Niks leuker dan lekker te ravotten in de sneeuw en glijden op het ijs. Waar wij het liefst lekker warm onder een dekentje binnen blijven zitten, is zoon - of dochterlief niet naar binnen te krijgen vanaf het moment dat de eerste millimeters sneeuw gevallen zijn. Niks ergs aan urenlang in de buitenlucht spelen, maar ze moeten natuurlijk wel goed ingepakt worden. Koude en natte voeten liggen hierbij als grootste vijand op de loer. Vooral voor kinderen zijn warme snowboots tijdens de winter geen overbodige luxe. Uiteraard willen wij er voor zorgen dat jouw schatten ook nog een beetje hip voor de dag komen. Onderstaand hebben we de leukste sneeuwlaarzen voor kinderen op een rijtje gezet.
                               Olang €69,95                                                    Crocs €44,95
                             Olang €74,95                                                  Sorel €84,95

Snowboots voor dames

Oké, we zijn de eersten om toe te geven dat snowboots misschien niet de allerhipste schoensoort is. Dat neemt niet weg dat we tijdens hartje winter heel graag warme voeten willen.  Sommige tijden vragen om maatregelen. In het geval van kou, sneeuw en nattigheid zijn deze maatregelen functionele winterschoenen. Zo kan je de hond uitlaten, of achter de kinderen aan rennen, zonder dat jouw voeten daarbij koud en nat worden. Gelukkig houden de schoenenmerken steeds meer rekening met ons modehart, die in barre wintertijden ook gewoon door blijft tikken, en komen er steeds meer moderne snowboots op de markt. We hebben ons best gedaan om leuke snowboots voor jou te selecteren.
         Olang €109,95                                  Sorel €119,95                                         Gabor €99,95


Snowboots voor heren

Voor heren lijkt het een ander verhaal. Snowboots bij een man staan enorm stoer en mannelijk. Twee vliegen in één klap dus: een stoere man met warme voeten. Kan hij mooi op pad door het winterse weer om voor jou lekker warme chocolademelk en slagroom te halen. Misschien toch even stoere snowboots als kerstcadeau overwegen?
          Sorel €169,95                                    Sorel €169,95                                    Olang €74,95

En help jij jezelf, en jouw gezin aan warme voetjes deze winter? Geen opmerkingen:

Een reactie posten