dinsdag 27 januari 2015

TREND: RUNNING SNEAKERS

De tijd dat hardloopschoenen (of andere sportschoenen) alleen functioneel gebruikt werden ligt ver, ver achter ons. Steeds vaker duiken deze sportieve schoenen op in het straat - en modebeeld. Een trend die wij alleen maar enorm omarmen. Want wat is er leuker dan schoenen die hip zijn, er leuk uitzien en ook nog eens comfortabel zijn? Een variant van de sneakers die we helemaal veel voorbij zien komen zijn de running sneakers, oftewel hardloopschoenen. Dit modelletje leent zich echt super goed voor hippe prints en kleurcombinaties. We kunnen er geen genoeg van krijgen! Wedden dat jij na het zien van deze geweldige varianten gelijk een paar wilt aanschaffen?

Zwarte running sneakers

De veiligste optie blijft natuurlijk de kleur zwart. Deze zijn lekker makkelijk te combineren en staan eigenlijk bij elke kleur. Dit betekent zeker niet dat de zwarte sportschoenen saai zijn. Ze kunnen juist heel grafisch en stijlvol staan. Combineer ze met een mooie (ripped) jeans, zwarte broek, of voor de waaghalzen: met een maxiskirt. De zwarte hardloopschoenen kunnen eigenlijk altijd!

Bronx €49,95                                          Kennel und Schmenger €239,95                           SPM €99,95

Running sneakers met animalprint

Net als de sneakers als mode-item zijn ook de schoenen met animalprints niet uit het modebeeld weg te slaan. Waarom zouden deze twee trends daarom niet met elkaar gecombineerd kunnen worden? Ze blijken een gouden duo! De speelsheid van de dierenprints wordt gecombineerd met het sportieve van de hardloop sneakers. Op deze manier geef je elke outfit een knipoog mee. Ook de running sneakers met dierenprint kun je gemakkelijk combineren met jouw dagelijkse outfit. Pas wel op met het verwerken van andere prints in je kleding. Welke animalprint schoenen komen bij jou in de kast te staan?

    Shoecolate €59,95                                     Prima Base €209,95                                La Strada €49,95

Metallic running sneakers

Nog twee fijne trends die met elkaar zijn gecombineerd zijn metallic en running sneakers. Vind jij het beeld van comfortabele modeschoenen ook zo'n fijn vooruitzicht, maar mis je toch wat glamour? Kies dan voor hardloopschoenen met metallic details. Zo zijn jouw schoenen niet alleen sportief, maar met een randje glamour. Ook hierbij geldt weer dat ze volop te combineren zijn, zowel met een shortje, jeans als maxiskirt of een maxidress. Ideaal voor naar een festival, of tijdens uitgaan!

      Monshoe €59,95                                         Post Xchange €99,95                            Stokton €199,95

Het mag wel duidelijk zijn dat wij hopen dat de running sneakers een blijvend mode-item zijn! Welke is jouw favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten