dinsdag 3 februari 2015

TREND: SLIP ONS MET OPVALLENDE ZOLEN.

We herinneren ons allemaal vast wel het 'Spice Girls-tijdperk'. Als meisje liepen we rond als echte popqueens op onze plateauzolen. Nu hebben we lange tijd toch wel met een klein schaamteblosje op onze wangen terug gedacht aan de tijd dat we dit 'te vet' vonden. Geloof het of niet, deze jaren '90 topper lijkt een ware comeback te maken! Weliswaar in een iets hipper jasje, maar de zolen mogen deze zomer gezien worden! Ben jij ook razend benieuwd hoe deze 'gouwe ouwe' eruit ziet in een gepimpte versie? Kijk dan snel verder!

Slip-ons met plateauzolen
Vooral de slip ons lijken een goed duo in combinatie met schoenen met plateauzolen. De comfortabele schoenen zijn niet alleen genot voor de voetjes, maar ook zeker voor het oog. Ga jij voor de gewaagdere versie en kies je voor de slip ons met print of vind jij de zool al heftig genoeg en hou je het bij één kleur? Voor welke optie je ook kiest, de slip ons zijn ideaal te combineren.
De slip-ons laten zich met elke kleur en dessin print samenvoegen. Zo zijn er slip-ons met dierenprint, metallic slip-ons, slip-ons met grafische print of slip-ons in effen kleuren.


Slip-ons met dierenprint

De alltime favoriete print, de dierenprint, laat zich goed lenen voor slip-ons. Het speelse van het model en de opvallende zool kan goed worden gecombineerd met de knipoog van de dierenprint. Zo zijn slip-ons met animalprint super leuk in combinatie met jeansstof, maar uiteraard ook met zwart. Let er wel op dat je de rest van je outfit beter wat rustiger kunt houden. 

Metallic slip-ons

Een nieuwe trend in modeland is de metallic trend. Met metallic schoenen geef je jouw outfit in een handomdraai net wat meer glamour. In combinatie met sportievere schoenen is metallic ideaal. Jouw metallic loafers combineer je goed met een ripped jeans, of een leuke maxidress of skirt. Voor een feestje zijn de metallic instappers een ideaal party-item.


Grafische slip-ons

De slip-ons met zwart/wit-print zijn weg gelegd voor de modeliefhebbers met een minimalistische stijl. Met slip-ons met grafische print upgrade je jouw klassieke outfit. Een zwart/wit outfit is altijd enorm stijlvol. Combineer deze outfit met sportieve slip-ons en je maakt de outfit gelijk wat speelser. De grafische loafers combineer je goed met een zwarte skinny jeans of leatherlook legging. 

Slip-ons in effen kleuren

Natuurlijk zijn slip-ons in unikleuren ook nog steeds helemaal goed. Het fijne van de effen slip-ons is dat ze eigenlijk met elke print en kledingstuk gecombineerd kunnen worden. Kies jouw favoriete gekleurde slip-ons, outfitje erbij en je bent klaar voor de zomer.


En op welke slip-ons maak jij deze zomer jouw 'comeback' van de jaren negentig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten