dinsdag 20 januari 2015

TREND: SCHOENEN MET BLOEMENPRINT

De zomer van 2015 staat in het teken van vrolijk - en vrouwelijkheid. Dit voorjaar geen neutrale, basic schoentjes aan de voetjes. Nee, de zomertrend in de schoenenbranche zijn schoenen met een printje van alles wat groeit en bloeit. Vrolijkheid gegarandeerd!

Sneakers met bloemenprint

Een sportieve look kan verrassend goed gecombineerd worden met vrouwelijk. Zo loop je er niet alleen comfortabel bij dit voorjaar, maar ook lekker modieus. Fleur elke outfit op met je schoenen. Of je nu kiest voor een skinny jeans of short. Daarnaast ben je dit voorjaar helemaal on trend als je jouw kleurrijke sneakers combineert met een 's zomers jurkje, rokje of de maxi-varianten hiervan. Sneakers met print lijken misschien een gewaagde keuze, maar gecombineerd met rustigere items zijn ze de perfecte eyecatcher voor deze zomer. De kleuren van de bloemenprints worden deze zomer gecombineerd met de basiskleuren wit en pastel. De schoenen deze zomer hebben dus een erg zoet design. Wil jij jouw voeten dit voorjaar ook in het zonnetje zetten? Kies dan snel jouw favoriete schoenen met bloemenprint uit


                   SPM €99,95                                                                            Hispanitas €99,95


Vind je de combinatie pastel of wit met bloemenprint net iets te zoet? Kies dan voor de stoerdere variant. Hierbij wordt de moderne bloemenprint gecombineerd met donkere kleuren. Zo kun je de bloemenprint misschien iets eerder in dit jaar combineren met je outfits. We kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen! Hieronder hebben we nog twee pareltjes van bloemenprint sneakers voor je uitgekozen.


                D.a.t.e. €179,95                                                                       Vans €89,95


Wat vind jij van deze vrolijke zomertrend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten