dinsdag 10 februari 2015

THEMA: DE LEUKSTE SCHOENEN VOOR EEN DATE

Jawel, het is bijna Valentijnsdag. Dé romantische dag van het jaar. Natuurlijk laat ook jij deze dag niet zomaar aan je voorbij gaan. Heerlijk uiteten, een romantisch uitstapje, of gewoon quality time thuis op de bank. Wat je ook gaat doen, het is, eerlijk is eerlijk, een heel goed excuus voor een nieuwe outfit. En bij die outfit hoort natuurlijk een onmisbaar paar schoenen. Ga jij voor sexy, en verleid jij jouw date met een paar mooie naaldhakken? Of ziet jouw Valentijnsdag er iets actiever uit en ga je voor comfort chic? Een mooi paar schoenen is daarnaast natuurlijk een geweldig Valentijnscadeau, om te krijgen..

Mooie pumps voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is natuurlijk de gelegenheid om je onbeschaamd op te doffen. Een paar mooie pumps hoort daar natuurlijk bij. Perfect te combineren met een 'little black dress' of voor een wat stoerdere look met een leren legging. Het avondje uit moet natuurlijk goed afgesloten worden.. Wees niet bang om op de dag der liefde gewaagde pumps aan te trekken. Wat dacht je van sexy rode pumps, of klassieke zwarte pumps met hoge hak? Veel plezier..

Paul Green €134,95                                       My Maria €199,95                            Peter Kaiser €154,95

Sexy laarsjes voor Valentijnsdag

Ben jij echt geen type voor pumps en vind je het dus onzin om ze voor Valentijnsdag wel aan te trekken? Ga dan voor de middenweg, sexy enkellaarsjes. Deze kunnen net zo mooi en vrouwelijk staan als pumps, maar zijn net iets stoerder, en meestal comfortabeler. Ga jij voor het klassieke zwarte enkellaarsje, gecombineerd met een jurkje of stoere broek? Of toch voor opvallende enkelboots, om jouw outfit op te pimpen? Daarnaast blijft de klassieke zwarte laars met hoge hak ook echt een musthave. Erg chique in combinatie met een zwart jurkje of rokje. Daarnaast zijn ze ook helemaal hip gecombineerd met een skinny (zwarte) jeans. Voor welke kies jij?

Rapisardi €139,95                                     Paul Green €149,95                                             SPM €89,95

De hipste sneakers voor Valentijnsdag

Heb jij een man aan de haak geslagen die dit jaar helemaal uitpakt met Valentijnsdag? Pas je garderobe hier dan op aan. Als jouw lief je meeneemt op een uitstapje, of stedentrip, dan trek je natuurlijk liever schoenen aan waarop je het de hele dag kunt volhouden. Bof jij even dat sneakers helemaal hip zijn. Ga overdag daarom voor opvallende sneakers, voor een casual, moderne outfit. 'S avonds kun je ze natuurlijk altijd inruilen voor je hakjes.

            Adidas €79,95                                      New Balance €79,95                                  Mjus €109,95

Met welke pareltjes verras jij jouw partner op Valentijnsdag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten