dinsdag 17 maart 2015

COLLECTIE: HEREN SNEAKERS

Dat de sneakers een hit zijn in schoenenland staat als een huis. Wij zijn gek op deze comfortabele, sportieve trend. Nu zijn sneakers natuurlijk de perfecte schoen voor mannen, vooral in hun vrije tijd. Spijkerbroekje erop, truitje of T-shirt er boven, en je bent klaar om te gaan. De tijd dat sneakers vooral bedoelt waren voor in de sportschool, of tijdens het hardlopen, en er ook zo uit zagen ligt ver, heel ver, achter ons. Dit betekent ook dat sneakers een gepimpt uiterlijk gekregen hebben. Er is tegenwoordig genoeg keus uit verschillende modellen, kleuren en zelfs print. Voor welke sneaker ga jij dit voorjaar?

Zwart/witte heren sneakers

Zwart/wit doet het altijd goed. De kleurencombinatie is grafisch, en straalt daardoor gelijk een bepaalde 'coolness' uit. Daarnaast zijn de zwart/wit schoenen erg goed te combineren, met elke outfit en kleurencombinatie. De zwart met wit gekleurde sneakers zullen het dit voorjaar erg goed doen op straat, maar ook tijdens een netter feestje. Koop dus snel jouw paar zwart met witte schoenen, want ze kunnen eigenlijk altijd!

      Antony Morato €119,95                      CRIME london €149,95                  Cruyff Classics €109,95


Grijze heren sneakers

Wil jij dit voorjaar kiezen voor sneakers die wat lichter van kleur zijn, passend bij het seizoen, ga dan voor lichtgrijze sneakers. Combineer ze met een lichte spijkerbroek, of korte broek en een T-shirt en jouw voorjaarsoutfit is compleet. We zullen dit voorjaar veel lichtgrijze - en beige tinten gaan zin, dus met een paar lichtgrijze schoenen loop je er heel hip bij. 

          Blackstone €79,95                          New Balance €144,95                                 Hub shoes €69,95

Gekleurde heren sneakers

Vind jij al die neutrale kleuren als zwart, wit en grijs, een tikkeltje saai? Pak dan helemaal uit met gekleurde sneakers. Op sneakergebied mag erg veel, dus sneakers in felle kleuren, daar schrikt niemand van. Probeer natuurlijk wel de rest van je outfit iets rustiger te houden qua kleuren, anders verander je in een wandelende neon-reclame. Gaan felgekleurde sneakers jou net iets te ver? Kies voor gekleurde sneakers in donkerdere kleuren, zoals blauw, groen, rood of zelfs paars. Maak van je voeten een eyecatcher.

        Cycleur de luxe €134,95                           G-Star €109,95                            Le Coq Sportif €89,95

Heren sneakers met print

Kan het jou niet gek genoeg? Neem dan is een kijkje tussen de sneakers met print. De printjes zien we al volop op onze kleding, maar deze trend lijkt zich nu ook door te zetten naar de schoenen. Kies voor een speelse print en combineer ze met een casual outfit. Met welke geprinte schoenen laat jij jouw voeten opvallen dit voorjaar?

          Prima Base €209,95                                 Mjus €129,95                                       Giorgio €198,95


Op welke sneakers ga jij dit voorjaar van het lekkere, 's zomerse weer genieten op een terrasje, festival of tijdens een middagje in de stad?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten