dinsdag 10 maart 2015

COLLECTIE: MEISJES SNEAKERS

Het allerbelangrijkste voor jou mini-me is natuurlijk dat ze heerlijk en goed op haar nieuwe schoentjes kan lopen. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Het lijkt steeds eerder belangrijk te worden hoe schoenen eruit zien. Hoe fijn dat tegenwoordig de combinatie van comfortabel en hip heel erg goed samen gaat. Een goed voorbeeld hiervan zijn de hippe sneakers voor meisjes. Ze zijn er in allerlei kleuren en met allerlei patronen. Genoeg om jouw meisje mee blij te maken dus. Laat je d'r even mee kijken?

Meisjes sneakers met print

Vaak geldt tijdens de jonge jaren van jouw meisje: hoe drukker, hoe beter. Dat mama het hier niet altijd mee eens is begrijpen we. Om je dochtertje en jou allebei tevreden te stellen hebben we meisjesschoenen met print uitgezocht waar ook mama blij van wordt.Voor welke sneakers met dierenprint kiezen jullie dit voorjaar? Worden het de meisjes sneakers met zebraprint, de meisjesschoenen met panterprint of een combinatie?

                Freaks €79,95                                    Clic! €99,95                                           Bjoeties €74,95

Meisjes sneakers in felle kleuren

Hoe feller, hoe beter geldt voor jouw kleine meid natuurlijk ook. Alles wat vrolijk wordt verdwijnt het liefst in de kast van jouw mini-me. En in het voorjaar is dit natuurlijk ook ontzettend leuk. Roze meisjes sneakers zijn heerlijk meisjesachtig. Gecombineerd met versieringen is dit natuurlijk helemaal een meisjesdroom. Hou jij het toch liever iets rustiger? Kies dan voor meisjesschoenen met roze accenten, ook erg leuk! Gekleurde meisjes sneakers combineer je natuurlijk het liefst met een rustige outfit, het moet niet te gek worden.

           Develab €84,95                                 New Balance €64,95                                   Braqeez €64,95

Metallic meisjes sneakers

Een andere erg leuke trend wordt gevormd door metallic schoenen. Ook metallic kinderschoenen lijken dit voorjaar een enorme hit te worden. Dus wil je jouw kleine fashionista er hip bij laten lopen, kies dan voor meisjes sneakers met metallic accenten. In welke kleur je de metallic trend in huis haalt, dat is aan jou. Zo zijn er veel meisjesschoenen te zien in diepe kleuren als donker roze, groen, blauw, maar ook goud en zilver doen het perfect met de metallic trend. Combineer deze leuke schoentjes met kleertjes in neutrale, nudekleuren en jouw fashionista is klaar om de wereld te veroveren.

               Twins €119,95                              Shoesme €79,95                                           MIMPI €99,95

Met welke comfortabele, maar toch zeker niet minder belangrijk, hippe sneakers steelt jouw kleine meid dit voorjaar de show op het schoolplein?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten