dinsdag 24 maart 2015

TREND: OPVALLENDE DAMES SNEAKERS

Sneakers, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Wat ons betreft vormen sneakers toch wel de fijnste trend de afgelopen seizoenen. Ze worden steeds meer geaccepteerd als alledaags schoentje, en verschijnen daarom ook in steeds meer varianten. Nu de nieuwste voorjaarscollectie langzaam in de winkels binnenstroomt, leek het ons een mooi kansje om de opvallendste exemplaren op een rijtje te zetten. Prijken er dit voorjaar aan jouw voetjes sneakers met een 's zomers printje, ga jij toch voor een lekker fel kleurtje of shine jij dit voorjaar met jouw metallic sneakers?

Dames sneakers met zwart/wit print

De zwart/wit geprinte sneakers staan hoog op onze wishlist. Ze zijn grafisch, wat eigenlijk altijd garant staat voor een look met een randje 'coolness' en ze zijn goed te combineren met elke outfit. Nu de zwart/wit sneakers ook nog eens geproduceerd worden in te leuk printjes zijn we helemaal verkocht. Kan jij een keuze maken uit deze snoepjes van grafische sneakers?

             ASFVLT €79,95                               D.a.t.e. €179,95                                         Maruti €89,95

Dames sneakers met bloemenmotief

Helemaal leuk voor dit voorjaar zijn de sneakers met bloemenprint. Haal de zomer in huis met schoenen met 's zomerse print. Trek ze aan naar een festival, onder een shortje of een leuke maxi skirt, of neem je gebloemde sneakers mee naar een picknick in het park of een lekker dagje stad. We raden je wel aan om de rest van je outfit fris en rustig te houden. Deze bloemenprint sneakers vallen al genoeg op van zichzelf!

             Hispanitas €99,95                                    SPM €99,95                                         Adidas €89,95

Felgekleurde dames sneakers

Mochten printjes je nog steeds iets te braaf zijn, ga dan 'all out' met sneakers in fluorkleuren. De felgekleurde schoenen zijn geweldig tijdens een festival, onder een ripped shortje of een luchtige maxiskirt. Uiteraard kun je ze ook gewoon dragen op een 'gewone' dag, want sneakers in felle kleuren zijn helemaal hot en geaccepteerd in het straatbeeld. Daar word je toch spontaan vrolijk van?

             Converse €69,95                                  New Balance €129,95                           Nike €89,95   

Metallic dames sneakers

Een andere manier om met je voeten de show te stelen dit voorjaar zijn de metallic sneakers. De metallic schoenen zijn iets rustiger van kleur, maar laten jouw voeten alsnog lekker opvallen. Ook de metallic sneakers zijn met veel verschillende kledingstukken te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een casual combi met een jeans, of ga voor een meer edgy look. Met de sneakers met metallic details geef je elke outfit net wat meer glamour.

          Via Vai €139,95                                   Elena Iachi €249,95                            Piedi Nudi €149,95


Op welke sneakers maak jij dit voorjaar de festivalterreinen onveilig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten