dinsdag 3 maart 2015

TREND: SCHOENEN IN NUDETINTEN

Stiekem komt het voorjaar weer in zicht. Dit zorgt natuurlijk ook voor een vrolijke verandering voor je schoenenkast. De donkere winterkleuren mogen plaatsmaken voor frisse, lichte voorjaarskleurtjes. Vooral de nudetinten lijken het goed te gaan doen dit voorjaar. Deze heerlijke kleuren laten zich top combineren. Niet zo gek ook dat deze kleur haar weg heeft gevonden naar alle schoenentypes. Maak jij jouw voeten blij met pumps in een neutrale kleur, enkellaarsjes in lichte kleuren of sneakers in nudekleuren?

Enkellaarsjes in nudetinten

Een perfecte schoen voor het voorjaar is het enkellaarsje. De laarsjes zijn goed te combineren en zitten heerlijk. Een enkellaarsje in een lichte kleur oogt 's zomers, maar kan ook goed door gedragen worden op koudere dagen. Combineer enkellaarsjes met een mooie spijkerbroek, voor een casual outfit, met een jurkje of rok voor een chiquere look of op een festival met een shortje. Combineer met een witte of nudekleurige top en jouw voorjaarsoutfit is compleet. 

               Lilian €209,95                                   Nubikk €129,95                                         Mjus €129,95


Enkellaarsjes met hak in nudetinten

Ben jij gek op enkellaarsjes, maar vind je deze net iets te casual? Kies dan voor een enkellaars met hak. Heel stijlvol, maar toch stoer. Trek jouw nudekleurige enkellaars aan naar je werk of een feestje. Ga voor chique in combinatie met een rok, jurk of pantalon of combineer casual met classy en combineer jouw geklede enkellaars met een jeans. Een mooie blouse erop en je bent klaar voor je werk.

                    Ara €89,95                                     Carmens €119,95                                 Via Vai €149,95

Sneakers in nudetinten

Het voorjaar is de perfecte tijd voor sneakers in lichte kleuren. Helemaal on trend en ontzettend comfortabel. Heb jij de sneakertrend omarmd, maar gaan felle kleuren jou nog net iets te ver? Kies dan een mooi paar sneakers in neutrale tinten uit. Goed te combineren met elke casual outfit. Heerlijk om te dragen in het weekend, tijdens een dagje shoppen of in het park.

             Tamaris €79,95                                  Maripe €149,95                                 Blackstone €139,95

Pumps in nudetinten

Wil jij jouw mooie benen zo goed mogelijk laten zien in het voorjaar? Kies dan pumps in een neutrale kleur. Nudekleurige pumps laten jouw benen langer lijken en zijn daarnaast ook nog eens ontzettend trendy. Draag ze samen met een mooie lichte broek, een jurkje of ga voor meer casual en combineer met een jeans. Zo draag  jij de nudetrend met enorm veel klasse.

             Marco Tozzi €39,95                             Gabor €99,95                                         Tamaris €49,95

Wij krijgen helemaal zin in het voorjaar door deze heerlijke nudetrend. Met welk paar haal jij het voorjaar in huis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten