dinsdag 31 maart 2015

TREND: PAASBEST, SCHOENEN IN PASTELTINTEN

Het is weer bijna zover, Pasen. Het leukste aan Pasen, vinden wij, zijn de heerlijke zoete snoepkleurtjes. De pasteltinten worden volop in huis gehaald in de vorm van woonaccessoires en tafeldecoratie. Nu worden wij altijd erg blij van deze lentekleurtjes, dus waarom stoppen bij accessoires? Pak deze Pasen (en erna) eens goed uit en verwerk de leuke pasteltinten in jouw outfit. Pasteltinten zijn helemaal hot, dus ook de rest van het voorjaar zit je goed met schoenen in pasteltinten. Welk pastel-model komt in jouw schoenenkast te staan?

Sneakers in pasteltinten

Pasen is de tijd voor gezellige, uitgebreide ontbijtjes en brunches met de familie, voor lange bos - of strandwandelingen en heerlijke daagjes thuis. Klinkt heerlijk hè? Bij dit soort dagen horen natuurlijk ook schoenen die lekker zitten. Hebben wij even geluk dat sneakers helemaal te hip zijn dit voorjaar, en ook nog eens verkrijgbaar zijn in de leukste printjes en kleurtjes. Sneakers in pastelkleuren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor jouw voeten. Combineer ze met een casual, comfortabele outfit. Schiet in je lievelingsjeans met een heerlijke trui, gekleurde sneakers eronder en je bent klaar voor het paaseieren zoeken.

         Piedi Nudi €139,95                                MaiMai €219,95                                  Hispanitas €99,95

Veterschoenen in pastelkleuren

Vind je sneakers toch net iets te casual, en trekken jullie wat meer uit de kast tijdens Pasen? Gekleurde veterschoenen zijn perfect voor een bezoekje met het gezin aan het museum, of voor een brunch in een restaurant. De schoenen in pastelkleuren zitten niet alleen heerlijk, maar staan super leuk onder jouw paasoutfit. Combineer jouw hippe veterschoenen met een leuk spijkerbroekje en een blouseje en jouw hippe voorjaarsoutfit is klaar. 

        Blackstone €119,95                               Aqa Shoes €119,95                                      Sperry €69,95

Pastelkleurige pumps

Grijp jij het extra dagje vrij tijdens Pasen juist aan om eventjes lekker met de voetjes van de vloer te gaan? Of ga je juist uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Ook met pumps in pasteltinten zit je deze Pasen goed. Combineer jouw pumps met pastelkleuren met een lichtkleurig jurkje, of een pastel - of lichtkleurige blazer en pantalon. En klaar ben je om eerste en tweede paasdag te rocken.

             Evaluna €129,95                            Hispanitas €109,95                                         Clarks €99,95

Het wordt in ieder geval een vrolijk Pasen met deze vrolijke schoenen. Wij krijgen in ieder geval spontaan zin om eieren te beschilderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten