dinsdag 7 april 2015

ALL-WEATHER PROOF: SCHOENEN VOOR ELKE TEMPERATUUR

Is het eindelijk lente in ons landje, valt het weer soms nog tegen. De kunst is om je tijdens de koudere lente dagen nog steeds luchtig en vrolijk te kleden. Wij dachten dat je er wel oren zou hebben naar een 'spring shoe guide'. Dit wil zeggen, een handig hulpmiddeltje bij de altijd terugkerende vraag: 'Wat trek ik nu weer aan?' Of in dit geval: welke schoenen. Ideaal dus, dachten wij, om dit handig te koppelen aan de verschillende weertypen die het voorjaar kent. Schrijf je mee?

Schoenen voor een koude lentedag

Denk: een graadje of 5 Celsius. Een echte grauwe, vervelende dag. Is het eindelijk lente, werkt het weer niet mee. Geen probleem, gelukkig zit jij met een paar hippe enkellaarsjes in je kast altijd goed. Ga voor enkellaarsjes met een hak, of kies de comfortabele platte enkellaars. Combineer ze met een skinny jeans of warme panty. Wil jij je look net een wat rauwer randje geven? Ga dan voor een veterlaarsje, het liefst gecombineerd met opvallende wollen sokken. Niet alleen heerlijk warm en comfy, maar ook errug hip.

                            Via Vai €169,95                                                            Piedi Nudi €174,95

Schoenen voor een frisse lentedag

Eindelijk, de temperatuur stijgt naar de dubbele cijfers! Dit vraagt natuurlijk ook om ander schoeisel! Trek de hoge sneakers uit het stof of waag je aan de stoere desert boot. Creëer een heerlijk lookje met een omgeslagen broekspijp (en blote voeten) en een preppy colbertje, of ga voor stoer en combineer met een stevige jeans. Vinden je voeten het nog net iets te koud om naar buiten te gaan zonder sokken? Pak dan gerust je sokken uit de kast en hou je voetjes nog even warm tijdens een frisse dag.

                   Aqa Shoes €129,95                                                               Red-Rag €149,95

Schoenen voor een lentedag

Yes! Het weer, en daarmee natuurlijk het zonnetje, wordt steeds meer onze bff. Temperaturen rond de 15 à 20 graden vragen natuurlijk om een vrolijke, luchtige garderobe! Slip-ons zijn perfecte schoenen voor dit weer en worden gecombineerd met elke outfit. Met 's zomerse slip-ons laat jij je voeten al even wennen aan het voorjaarszonnetje. En ze zijn natuurlijk superleuk!
Ook de gekleurde running sneakers zijn ideaal voor een lekkere lentedag, en helemaal on trend.

                       Gabor €99,95                                                                           Hispanitas €99,95

Schoenen voor een warme lentedag


De zomer is bijna in zicht en het zonnetje laat zich volop zien. De 20 graden grens is bereikt! Jouw voeten schreeuwen natuurlijk om gezien te mogen worden. Maak ze blij met 's zomerse espadrilles, leuke sandaaltjes of trendy loafers. Zolang je voeten maar uit de winterslaap komen. Trek ze aan met een shortje, jurkje of luchtige, geprinte broek. Het is lekker weer, dus maak er een feestje van!

Tommy Hilfiger €99,95
Vidoretta €69,95

Hopelijk hebben we jou een handje geholpen en ben je in het vervolg iets minder lang kwijt met het uitzoeken van je outfit om er fabulous uit te zien deze lente!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten