dinsdag 14 april 2015

COLLECTIE: ZOMERSE ESPADRILLES

Ja! Er komen weer dagen aan waarop de zon volop van zich laat zien! Reden genoeg, dachten wij zo, om je te verlekkeren aan de leukste zomerschoentjes. En één van de leukste zijn toch wel de vrolijke espadrilles. Jouw outfit tover je in één handomdraai om tot zomertopper met een paar van deze gevlochten pareltjes aan je voeten. Voor welke kies jij dit zomerseizoen?

Espadrilles met sleehak

De bekendste variant van de espadrilles zijn de comfortabele hakken, de sleehak. Dit hooggehakte espadrille model is perfect voor een zwoele zomeravond. Ga feesten in Ibiza style, of maak lange avondwandelingen langs het strand. De 's zomerse sleehak is daarnaast ook super leuk onder je strandoutfit, of om te combineren met je zomer werkoutfit. Ze geven elke casual zomerlook net wat meer glamour. Daarnaast lopen ze heerlijk. Echt een zomerfeestje voor je voeten! Welke espadrille met hak is jouw favoriet?

               Unisa €79,95                                        Via Vai €119,95                                 Vidoretta €74,95

Espadrilles met dierenprint

De heerlijk lopende, platte espadrilles zijn er in allerlei soorten. Eén van onze favoriete soorten zijn de zomerschoentjes met dierenprint. Dit zorgt ervoor dat je de espadrilles niet alleen kan dragen als het hoogzomer is, maar ook als het zonnetje zich wat minder vaak laat zien. Combineer de espadrilles met animalprint met je casual spijkerbroek, short of met een 's zomers jurkje. Gegarandeerd succes. Ook voor een festival, barbecue of dagje aan het strand zijn dit met warmere temperaturen je beste vriendjes. Komen er espadrilles met print in jouw kast te staan dit seizoen?

              Ugg €109,95                                         La Strada €34,95                               Toni Pons €49,95

Metallic espadrilles

Nog een heerlijke trend die zich goed laat combineren met espadrilles is de metallic trend. De espadrilles hebben van zichzelf een echte laid back, relaxte uitstraling. Ze worden niet voor niets geassocieerd met en gedragen op heerlijke lange zomer dagen en avonden. Espadrilles met metallic details geven jouw espadrilles een upgrade. Espadrilles met glitters, espadrilles met pailletten en espadrilles met een metallic print zijn party-waardig en geven je zomeroutfit de nodige dosis glamour. Een echte musthave voor buitenfeestjes en 's zomerse stapavonden!


               Vidoretta €69,95                                         Kanna €44,95                               Red-Rag €99,95

De espadrilles zijn heerlijke zomer musthaves die echt niet in jouw schoenenkast mogen ontbreken dit zomerseizoen. Heb jij jouw favoriet al uitgezocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten