dinsdag 2 juni 2015

IN DE SPOTLIGHT: SPERRY

Zo nu en dan vinden wij het erg leuk om een merk even extra onder de aandacht te brengen. In deze spotlight komt een merk natuurlijk niet zomaar te staan. We kiezen merken uit die onderscheidend zijn, door hun kwaliteit en vormgeving. Deze week wordt het merk Sperry extra door ons in het zonnetje gezet. Dit merk maakt fijne bootschoentjes in een hip, kenmerkend jasje. Sperry bootschoenen zijn er in allerlei kleurvarianten, voor mannen en vrouwen. Ook zo nieuwsgierig geworden naar de kenmerkende Sperry-collectie?

Sperry voor dames

De Sperry bootschoenen voor dames zijn echte snoepjes! De dames bootschoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende, zoete kleurtjes. De gekleurde bootschoenen staan super leuk onder een casual outfit, bijvoorbeeld een shortje of jeans. Ga jij deze zomer alle festivals af? Ga dan voor een paar comfortabele bootschoenen, uiteraard in een mega hip kleurtje of met een leuke print. Gooi ze onder een maxidress of skirt, of nonchalant broekje en jouw festivaloutfit is al bijna compleet.
De bootshoenen in pastelkleuren zijn helemaal on trend, perfect voor het zomerse weer.

        Sperry Bahama 2 Eye Washed €69,95                                           Sperry Bahama €69,95

Vind jij roze bootschoenen nog genoeg opvallen? Kies dan voor bootschoenen met dierenprint. Lekker opvallend onder jouw festival outfit. Is een animalprint niet echt jouw ding, maar wil je toch opvallende bootschoenen? Sperry heeft naast bootschoenen in één kleur ook bootschoenen met meerdere kleuren. Deze zijn lekker casual met een kleine twist, erg leuk onder een jeans! Welke hippe Sperry bootschoenen komen onder jouw ultieme zomeroutfit?

        Sperry Bahama Black Sparkle Leo €74,95                       Sperry Frontrunner Bahama Gra €69,95

Sperry voor heren

Ook voor de mannen heeft Sperry een leuke collectie. De bootschoenen voor heren zijn niet alleen erg comfortabel, maar ook helemaal hip. Daarnaast bestaat de collectie bootschoenen ook uit herensneakers van Sperry met de kenmerkende vormgeving. De sportieve witte zool in combinatie met het canvas en de leren veters geven de sneakers een laid-back casual look. Combineer de Sperry's voor mannen met een leuke chino, of jeans. T-shirtje erop en je bent klaar voor een heerlijke 'voor' zomer. Voor welke Sperry herenschoenen ga jij?

                    Sperry Striper €69,95                                                              Sperry Bahama €79,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten