dinsdag 30 juni 2015

CITYSTYLE: BARCELONA


Met de vakantieperiode in aantocht dromen we steeds vaker weg naar zomerse, Mediterraanse oorden. De relaxte sfeer, het heerlijke eten en natuurlijk de (bijna) altijd aanwezige zon. Niet voor niets hebben de landen rondom de Mediterraanse zee een eigen, relaxte levensstijl. Dit vraagt natuurlijk om een aangepaste kledingstijl. Dat relaxt en het hectische stadsleven goed samen kunnen bewijzen wereldsteden als Barcelona. Hier gaan de 'tranquilo' levensstijl, het strandleven en het bruisende wereldse van de stad hand in hand. Maar hoe kleed je je nou om helemaal te blenden met de natives? Deze outfit valt of staat met de juiste schoenen, dus pak je notitieboekje er maar bij

Welke sandalen draag je in Barcelona?

Het zonnige klimaat in Barcelona vraagt natuurlijk om open schoenen. Waar we normaal gesproken een deel van ons stijlgevoel overboord dreigen te gooien zodra we in aanraking komen met ons strandlaken, mag dit in het hippe Barcelona zeker niet gebeuren. Kies daarom je outfit, en vooral je schoenen, met zorg uit. Ga jij wandelen in Park Guell, slenteren over de Ramblas en afsluiten aan de boulevard? Kies dan voor fashionable sandaaltjes. Barcelona vraagt om een sophisticated stijl. Dus kies voor sandalen met een strakke vormgeving en sandalen in basiskleuren. Zo combineer je ze makkelijk met iedere outfit. Daarnaast zijn sandalen die gemakkelijk lopen natuurlijk een must tijdens het vele wandelen.

                Birkenstock €64,95                                  Kanna €69,95                                Rapisardi €69,95


De perfecte espadrilles voor je stedentrip naar Barcelona

Gun jij je voeten ook een vakantie, kies dan voor de super comfortabele esparilles. De zomerse slip-ons staan niet alleen leuk onder elke outfit, maar kunnen echt de hele dag gedragen worden. Uiteraard kies je in Barcelona wel weer voor fashionable espadrilles. Kies voor een moderne espadrille met dierenprint, espadrille met aztecprint of een mooie lederen espadrille. De espadrilles in effen kleuren zijn een echte must voor de sophisticated fashion lover.
                  Toms €49,95                                        Maruti €79,95                                      UGG €109,95

Zodra het zonnetje ondergaat begint in Barcelona het bruisende nachtleven. Geniet van een lang diner aan het strand, of in één van de moderne restaurants. Verplaats je vervolgens naar een hippe rooftop bar of blijf van de relaxte sfeer genieten aan het strand met een kan Sangria of een heerlijke cocktail. Daarna is het natuurlijk tijd om met de voetjes van de vloer te gaan op de dansvloer. Dit doe je uiteraard allemaal in stijl. Verwissel je espadrilles, sandalen of slippertjes voor een mooie sandaal met hak. De wedge sandalen zijn natuurlijk een comfortabele, fashion-verantwoorde optie. Wil jij toch 'all the way', kies dan wederom voor een gehakte sandaal met een minimalistische look. De sandalen met hak in effen kleuren doen het altijd goed.

Sandalen met hak voor avonden in Barcelona


            Via Vai €124,50                                   Unisa €99,95                                    Paul Green €144,50

Kan jij ook niet wachten om je nieuwe espadrilles, sandalen of nette slippers mee kan nemen naar de stad waar strand, cultuur en eten centraal staan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten