dinsdag 7 juli 2015

COLLECTIE: KINDERSLIPPERS

We kunnen de zomervakantie nu bijna met de topjes van onze vingers aanraken. Het betekent ook dat je steeds ietsje minder tijd hebt om nog de laatste spullen voor de vakantie in te slaan. Vakantie betekent voor de kids zeker geen rust. De hele dag buiten spelen, rondrennen en ravotten. Dit vraagt natuurlijk om de juiste schoentjes. Met het oog op het zonnetje zijn slippertjes natuurlijk ideaal. Welk paar kies jij uit voor je kleine wildebras? Ga jij voor stevige kinderslippers, opvallende kinderslippers of toch basic slippers voor kinderen? We zetten de leukste voor je op een rijtje.

Leuke teenslippers voor meisjes

We beginnen natuurlijk met de 'gouwe ouwe' teenslippers. Goede slippers voor op vakantie, je schiet ze makkelijk aan en lopen lekker. Deze zomerslippers voor kinderen zijn helemaal geliefd bij de kleintjes, want wat is het makkelijk om op vakantie zo snel mogelijk richting het zwembad te kunnen 's ochtends! De teenslippers voor meisjes zijn verkrijgbaar in veel soorten. Zo heb je bijvoorbeeld erg leuke kinderslippers van Havaianas of Birkenstock kinderslippers. Loopt jouw meisje deze zomer over de camping met gekleurde teenslippers voor meisjes, teenslippers voor meisjes met een print of goedkope teenslippers voor meisjes, die na de vakantie hun taak volbracht hebben? Kies jouw favoriet, of natuurlijk favorieten, uit en bestel ze snel voor de zomer!

                         Kipling €49,95                                                               Havaianas €17,95

Leuke teenslippers voor jongens

Ook voor onze kleine wildebrassen zijn kinder teenslippers ideaal. Waar wij vakantie vooral zien om te ontspannen, weten de kleine mannen niet hoe vroeg ze naast hun bed moeten staan. Laten we ook de praktische zaken niet vergeten. Sta je op een camping, dan is het toilet helaas niet altijd maar een paar stappen verwijderd van je slaapplekje. Even snel in je teenslippers schieten is dan natuurlijk geen overbodige luxe. Daarnaast moeten de kleine mannen er natuurlijk wel een aantal kilometers op kunnen maken. Investeer jij daarom in stevige teenslippers voor jongens, goedkope teenslippers voor jongens die versleten mogen zijn aan he eind van de vakantie, of toch voor moderne teenslippers voor jongens?

                       Kipling €49,95                                                                   Havaianas €17,95

Leuke bandslippers voor meisjes

Vind jij zomerse slippers voor meisjes leuk, maar geven ze niet de gewenste ondersteuning voor de voetjes? Denk dan eens aan slippers voor meisjes met banden. De bandslippers voor kinderen zijn ideaal voor in de zomer. Ze geven meer steun dan teenslippers, omdat er ook een band om de enkel en/of wreef bevestigd is. Dit voorkomt het zwikken van kindervoetjes, en natuurlijk verliest jouw kleintje de slippers minder snel tijdens het rennen of spelen. De sandaaltjes voor meisjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De felgekleurde sandaaltjes zullen het goed doen, maar ook de kinderslippers met dunne bandjes of de kinderslippers met print zullen in de smaak vallen. 

                      Birkenstock €59,95                                                                  Kidoxer €39,95

Leuke bandslippers voor jongens

De voetjes die nog meer steun nodig hebben tijdens het rennen en vliegen zijn de jongensvoetjes. Toegegeven, zij tillen de wildheid toch nog een niveautje hoger dan meisjes. Waar het meisjes vaak nog om het uiterlijk van de kindersandalen gaat, vind een jongen het toch sneller belangrijk dat ze makkelijk aan - en uit trekken zijn. Stoere jongenssandalen zijn natuurlijk wel een extra bonus. Wil jij jouw zoontje vooral veel steun bieden deze zomer, kies dan voor jongensslippers met banden. Deze ondersteunen de enkel, zodat je ze met een gerust hart kan laten ravotten. De jongensslippers met klittenband trekken ze erg gemakkelijk aan - en uit. De jongenssandalen met gespen, zoals Birkenstocks voor kinderen zijn erg modern en staan leuk onder elke zomerse outfit. Voor welke stoere jongensslippers kies jij?

                   Birkenstock €27,95                                                                   Timberland €59,95

Eén ding is zeker, kinderen vervelen zich op vakantie nooit. Dus stop voor de zekerheid nog een extra paar kinderslippers in de koffer. Ze leven er in tijdens de vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten