dinsdag 23 juni 2015

COLLECTIE: DE LEUKSTE SALE-TOPPERS

We zijn gek op koopjes. Bijna niets is beter dan het gevoel iets op de kop te hebben getikt voor een fractie van de prijs. Toegegeven, we gebruiken de sale nog wel eens om een impulsaankoop te verantwoorden. "Hij was 50% afgeprijsd, dus eigenlijk heb ik winst gemaakt", of andere quotes passeren nogal eens de revue tijdens de sale-periodes. Dat neemt niet weg dat de sale soms echt goed van pas komt. Bijvoorbeeld als je alvast wilt investeren in een paar tijdloze enkellaarsjes voor het najaar, of in een paar sneakers die het hele jaar draagbaar zijn. Om gelijk te kunnen 'scoren' voor je hele gezin in de sale, hebben wij de leukste koopjes voor je op een rij gezet. Succes met kiezen!

Damesschoenen in de sale

Kies jij nog voor een paar leuke zomersneakers, witte damessneakers volgens de laatste trend, of toch voor een leuk paar gekleurde running sneakers? Wil je juist de sale aangrijpen om alvast een paar laarsjes te kopen voor het najaar, kies dan voor een leuk paar enkellaarsjes of tijdloze hoge laarzen. Deze kun je vaak meerdere seizoenen dragen, omdat deze niet snel trendgebonden zijn. Zit jij met je hoofd toch nog te veel bij de zomer, en wil je juist voor je aankomende vakantie nog iets nieuws kopen? Maak dan een keuze uit de collectie zomerse sandaaltjes of comfortabele, modieuze slippers. Waar gaat jouw 'sale-hartje' sneller van kloppen?

          Lazamani nu €49,50                                P.O.S nu €59,50                              Via Vai nu €119,50

Kinderschoenen in de sale

Kindervoetjes blijven altijd groeien, dit betekent natuurlijk ook vaker dan eens per jaar een nieuw paar schoenen. Een sale-periode is dan ook hét moment om schoenen te kopen voor je kleine vriend of vriendin. Koop ze alvast een heel klein beetje op de groei voor een later seizoen, of scoor voor een klein prijsje hoogzomerschoenen voor kinderen. Een leuk paar zomersandalen voor kinderen kan bijvoorbeeld nooit kwaad. Beloof jij al langere tijd een nieuw paar kindersneakers? De sale is het antwoord. Kies jij voor een paar leuke enkellaarsjes voor meisjes, stoere sneakers voor jongens of lekkere kinderslippertjes? Wees er snel bij want de kindermaatjes vliegen de sale uit!


Meisjesschoenen in de sale

             Twins nu €89,50                                Kipling nu €34,50                            La Triboo nu €59,50

Jongensschoenen in de sale

            Betula nu €29,50                              Redzz nu €74,50                              Giga Shoes mu €79,50

Herenschoenen in de sale

Natuurlijk mogen we de mannen ook niet vergeten. Nu kunnen wij ons voorstellen dat een online sale voor mannen helemaal ideaal is. Mannen staan erom bekend vaak 'alles' wat ze nodig hebben in één keer te willen kopen. Lekker makkelijk. Maar met z'n allen tussen de koopjes neuzen, no thanks. Bij online sale is dit natuurlijk een ander verhaal, alles lekker overzichtelijk tegen leuke prijsjes. Een ideaal moment dus om die zomerse herenslippers, comfortabele herensadalen, modieuze sandalen of zomersneakers voor heren nog op de valreep in te slaan. Denk je toch wat meer in toekomsttermen? Investeer dan in een paar tijdloze herenschoenen, bijvoorbeeld geklede herenschoenen voor op het werk, of casual veterboots. Enjoy!

     Pantofola d'Oro nu €44,50                      Blackstone nu €124,50                      Van Lier nu €139,50 

Met welke saletoppers ga jij je gezin blij maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten