dinsdag 16 juni 2015

THEMA: DE LEUKSTE SCHOENEN VOOR VADERDAG

Elk jaar, derde zondag van de maand juni staat in het teken van papa! Onze helden van het eerste uur, de stoere mannen die in onze ogen alles kunnen, en blijven kunnen. Reden genoeg dus om onze lievelingsmannen even flink in het zonnetje te zetten. En hoe kan dat beter dan een dagje op pad met onze oudste, beste vriend? Gaan jouw kinderen een dagje met papa op stap, of ga jezelf iets leuks doen met je vader. Wat je ook gaat ondernemen op deze speciale zondag, de juiste schoenen horen hierbij. We hebben schoenen voor Vaderdag uitgekozen, speciaal voor een leuk dagje uit. Zo lopen de kinderen en papa er hip en comfortabel bij. Veel plezier!

Casual herenschoenen voor een dagje uit

Uiteraard beginnen we vandaag bij de vaders. Gaan jullie deze Vaderdag lekker naar het bos, naar een pretpark, brunchen of misschien zelfs een stedentripje? Casual is the keyword deze dag. Kies een paar schoenen uit waar de hele dag goed op gelopen kan worden. Natuurlijk steek je jezelf op deze familiedag niet strak in het pak, dus een paar leuke herensneakers of casual veterschoenen zijn ideaal. Ga jij voor gekleurde herensneakes of witte herensneakers, de trends op sneakergebied. Of kies je voor een paar stoere halfhoge veterschoenen, schoenen in workerstyle of dessertboots voor mannen? Combineer lekker comfortabel met een chino of spijkerbroek, T-shirtje erop en geniet van je speciale dag.
Casual herensneakers:

                   New Balance €119,95                                                              Blackstone €139,95

Casual herenschoenen:

                  Bj√∂rn Borg €109,95                                                                      Clarks €109,95

Jongensschoenen voor een dagje uit

Ook de kleine mannen kijken waarschijnlijk al een paar weken uit naar deze dag. Lekker op stap met hun grote voorbeeld, papa. De dag begint natuurlijk met een zelfgemaakt knutselwerkje en daarna is het tijd voor plezier! Een dagje ravotten vraagt natuurlijk om comfortabele jongensschoentjes. Natuurlijk trek je ook op een dagje weg met papa geen suffe schoenen aan. We hebben daarom hippe jongenssneakers en leuke jongensschoenen uitgekozen voor deze dag. Steelt jullie kleine man de show op gekleurde jongenssneakers of op een paar stoere veterschoenen voor jongens. Natuurlijk vergeten we niet dat het soms in Nederland ook erg lekker weer kan zijn! Daarom zijn comfortabele jongenssandalen nooit mis, hippe jongenssandalen zijn perfect voor een actief dagje.

           New Balance €64,95                                    Vans €44,95                                      Kipling €44,95

Meisjesschoenen voor een dagje uit

Ook papa's kleine meisje wilt er op deze dag natuurlijk tiptop uitzien. Je vader is en blijft je eerste grote liefde, en er is niks leukers dan deze zondag de hele dag met hem doorbrengen. Pannenkoeken eten bij het bos, naar de dierentuin of, als het weer het toe laat, een lekker dagje aan zee. Al deze leuke uitstapjes vragen natuurlijk om een nieuwe outfit voor jouw kleine fashionista. Het is op zo'n dag wel belangrijk dat ze geen zere voetjes krijgt, dus goede schoentjes zijn een must. We houden er natuurlijk rekening mee dat het weer zo lekker onvoorspelbaar is in Nederland, dus hebben we de leukste gekleurde sneakers voor meisjes, de hipste sandaaltjes voor meisjes en moderne slip-ons voor meisjes voor je uitgezocht. Naast comfort zijn 'looks' natuurlijk ook belangrijk op een leuke dag.

       Gioseppo €39,95                                        Braqeez €59,95                                    Munich €69,95

Wij wensen alle papa's in Nederland een geweldige dag toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten