dinsdag 9 juni 2015

COLLECTIE: DE LEUKSTE SANDALEN

Die warme dagen smaken naar meer! Na wekenlang te hebben gefantaseerd over lange, warme zomerdagen wordt dit eindelijk een beetje tastbaar. Over 12 dagen start officieel de zomer (nee, we zijn niet aan het aftellen). Dit betekent wekenlang op slippertjes en sandaaltjes lopen, heerlijk! De voetjes mogen weer gezien worden. Om het aftellen iets makkelijker (of juist moeilijker) te maken, hebben wij de leukste sandaaltjes uitgezocht om jou tijdens die heerlijke zomerdagen te vergezellen.

Sandalen met hak

Nadat je je voeten de hele dag rust hebt gegund op slippertjes, kunnen ze 's avonds beste en hakje aan. Een lekker etentje aan het strand, drankje op het terras of voetjes van de vloer in de discotheek, sandalen met een hak zijn jouw beste vriend. Draag ze onder een leuk zomers jurkje, of pimp je casual outfit op met een paar gehakte sandalen. Ook een echte zomertopper zijn de sandalen met wedge. De wedge sandalen maken van elke outfit een echt zomerse outfit. Voor welke hak kies jij, sandalen met een blokhak, sandalen met een laag hakje of sandalen met een wedgehak?

                           Unisa €99,95                                                                            Gabor €99,95

Sandalen met print

Gun jij je voeten liever ook een zomerbreak? Ga dan voor leuke platte sandaaltjes. Uiteraard mag ook jouw footwear een class-upgrade hebben in de avond, of natuurlijk gewoon tijdens een uitstapje. Kies daarom niet voor effen sandalen, maar voor sandalen met animalprint. De sandaaltjes met dierenprint zijn erg leuk onder elke outfit. Natuurlijk wel even opletten dat je niet te veel drukke prints met elkaar combineert. De sandaaltjes met print houden jouw voeten deze zomer graag gezelschap.

                            Inuovo €69,95                                                                     Tamaris €49,95

Ibiza style sandalen

Ibiza is helemaal hot. We zien de Ibiza prints niet alleen terugkomen in kleding, accessoires en interieur, maar ook Ibiza style schoenen zijn helemaal on trend. De sandalen met Ibiza print zijn super zomers. Van sandalen met etnische printjes tot sandaaltjes in felle kleurtjes. Ga jij voor gevlochten Ibiza sandaaltjes, of voor sandalen in Ibiza kleuren? Hoe dan ook, je kan niet verkeerd kiezen deze zomer.

                        La Strada €49,95                                                                       Inuovo €54,95

Metallic sandalen

Een andere trend, naast de Ibiza style en schoenen met dierenprints, zijn schoenen met metallic details. Met metallic sandaaltjes maak je van elke outfit een fashion statement. De metallickleurige sandalen combineer je goed met een grafische look (denk aan wit en zwart). Maar metallic slippers doen het natuurlijk ook goed onder een jeans, shortje of tuinbroekje. Ideaal voor 's avonds op vakantie.

                          Rapisardi €74,95                                                                    Unisa €99,95


Met welke hippe sandaaltjes maak jij jouw voeten blij deze zomer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten