dinsdag 14 juli 2015

TREND: SCHOENEN MET TROPISCHE PRINTJES

De zomervakantie is officieel begonnen en we hebben zelfs mogen genieten van een paar zomerse warme dagen! Reden genoeg om in deze tropische sferen te blijven. En hoe kan dat beter dan met schoenen in tropische printjes, die elke outfit opfleuren? We zagen onder andere de ananas al veel voorbij komen in de interieur styling, en nu lijken de zomerprints zich ook doorgedrongen te hebben tot onze kleding en schoenen. In de vorm van bloemen - en palmprints en andere zomerprintjes vormt een super vrolijk zomers geheel. Voor welke tropische schoenenprint kies jij?

Slippers met tropische prints

Denken we aan zomerse schoenen, dan denken we natuurlijk aan slippers en sandalen. Een ultieme zomerse combinatie zijn dan ook slippers en troipsche zomer prints. Sandalen met een bloemenprint, of slippers met palmprint, je kunt het zo gek niet bedenken. Als de zon schijnt mag alles! Fleur jij jouw strandjurkje op door hem samen te dragen met sandalen met een zomerse print, of loop jij helemaal summer-ready naar het strand op je teenslippers met tropische print?


                 Tamaris €34,50                               Havaianas €29,95                                     Marila €74,95 

Sneakers met tropische prints

Sneakers hebben de afgelopen seizoenen bewezen dat ze helemaal passen in het modebeeld van nu. Zagen we al eerder sneakers met dierenprint, of sneakers in felle kleuren, kunnen we nu nog een sneakervariant aan het lijstje toevoegen. Sneakers met zomerprints. De sneakers met palbomen hebben bijvoorbeeld een leuke, grafische print. Op een subtiele manier kun jij zo de tropische print trend dragen. Ook de sneakers met aztec prints passen goed thuis in dit rijtje, heerlijk zomers. De bloemenprints blijven het natuurlijk ook goed doen in combinatie met kleding en schoenen. Dus met sneakers met bloemenprint ben jij deze zomer ook helemaal on trend.

                ASVLT €69,50                              I Love Candy €44,75                                ASVLT €69,50


Slip-ons met tropische prints

Slip-ons zijn zo'n beetje onze nieuwe favoriete schoeisel. Ze zitten heerlijk, je trekt ze gemakkelijk aan en uit en de instappers zijn ook nog eens erg hip. Hip worden ze helemaal in combinatie met de zomerse prints. Zo heb je bijvoorbeeld:
- slip-ons met ananasprint
- slip-ons met bloemenprint
- slip-ons met palmbomen
De zomerse espadrilles en de topper slip ons bewijzen hiermee dat ze eigenlijk met elke trend goed gecombineerd kunnen worden. Daarnaast draag je jouw loafers of instappers ook nog eens gemakkelijk onder elke outfit. Wat wil je nog meer? Welk paar komt bij jou in de kast te staan?

             Post Xchange €49,95                                Flossy €39,95                                     Pertini €124,50

Trakteer jij jouw voeten deze zomer op een tropisch feestje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten