dinsdag 21 juli 2015

TREND: PLATFORMSANDALEN

Schrik niet, met plateauzolen gaan we niet terug naar de jaren '90. Het tijdperk van de Spice Girls en de bijbehorende fashion hebben we diep begraven samen met de gekleurde hairextensions en glitter lippenstift. Dit betekent niet dat we deze 'golden oldy' niet in een nieuw, trendy jasje kunnen verpakken. Sandalen lenen zich perfect voor verschillende trends. Zo zien we al veel
- sandalen met dierenprints;
- bohemian sandaaltjes;
-  metallic sandalen
-  sandalen met versieringen 
Dit keer is het de beurt aan de zool om een trendjasje aan te krijgen. De sandalen met verhoogde witte zool zijn een echte zomertrend voor 2015. Heb jij al een paar in je kast staan?

Sandalen met plateauzool

De platformsandalen zijn ideaal voor degene onder ons die graag hun benen wat extra centimeters geven, maar geen hakken willen dragen. De sandalen met chunky zool hebben een stoere look door de grove zool. Je kunt ze daarom goed combineren met een stoere jeans short. Of draag de plateausandalen juist met een jurk om deze wat minder girly te maken. De sandalen met platformzool in effen kleuren staan leuk onder elke outfit. Voor welke kleur kies jij?

                 Gadea €99,50                                     Lazamani €49,95                                   Inuovo €59,95

Metallic sandalen met platformzool

De metallic schoenen trend zagen we al eerder in de vorm van sneakers, slip-ons en espadrilles. Nu heeft deze trend ook een vriendje gevonden in sandalen. De metallic kleurige sandalen kun je ook na de zomerperiode door dragen onder een jeans (als het weer het toelaat). De metallic flatforms geven elke outfit een futuristische look. Combineer jouw metallic sandalen met plateauzolen bijvoorbeeld met een goede jeans of zomerpantalon en pimp zo jouw summer-chic look. Kies je voor het altijd mooie Unisa, of een ander mooi merkje?

               Inuovo €69,95                                       Unique €89,50                                        Unisa €79,50


Platformsandalen met print

Uiteraard kunnen ook in dit lijstje de plateausandalen met print niet ontbreken. De sandalen met animalprint maken elke outfit net iets spannender. Ga jij voor sandalen met pythonprint, of hou je het iets subtieler door te gaan voor sandalen met zwart wit print? De flatforms zijn helemaal on trend, helemaal met een hip dierenprintje. Zo heeft het merk Inuovo een grote collectie aan platformsandalen met subtiele print. Haal jij het modedier in je naar boven met een paar dierenprintsandalen met platformzolen?

               Inuovo €69,95                                         Pitt €44,50                                         Inuovo €64,50

Ben jij ook zo'n fan van flatforms? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten