woensdag 29 juli 2015

WHAT TO WEAR: SCHOENEN VOOR IN HET VLIEGTUIG

Bij op vakantie gaan hoort natuurlijk ook een (lange) vliegreis. Tenzij jullie gezellig met de auto gaan natuurlijk. Allebei meestal een lange zit. Tijdens het reizen wil je er natuurlijk zo comfortabel mogelijk bij zitten. Dit betekent dat je jezelf beste en handje mag helpen door geen strakke tops, knellende broeken of schoenen aan moet trekken. Wij willen je graag wat inspiratie meegeven, zodat je niet alleen comfortabel, maar ook trendy je vliegreis kunt maken. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste schoenen voor in het vliegtuig. Komt 'ie.

Comfortabele damesschoenen voor in het vliegtuig

Wanneer je gaat reizen, wil je je om alles druk maken, behalve om kleding of schoenen die niet lekker zitten. Schoenen die je gemakkelijk aan en uit trekt, en schoenen die lekker zitten zijn daarom tijdens lange reizen een must. De ideale vliegtuigoutfit is daarom ook een comfortabele broek, bijvoorbeeld een joggingbroek. Hierop draag je een T-shirtje en een lekker zittend vestje. In het vliegtuig kan het namelijk nogal koud zijn en op plaats van bestemming (hopelijk) niet. Combineer jouw comfy outfit met comfortabele schoenen. Denk bijvoorbeeld aan lichte sneakers van dunne stof, die heerlijk lopen. Wil jij je voetjes misschien wel 'vrij laten'  in het vliegtuig, en heb je dus geen zin in het strikken van veters, trek dan hippe slip-ons aan. Slip ons zijn dé comfortabele schoenen voor in de zomer. We moeten uiteraard niet vergeten dat we niet alleen comfortabel in het vliegtuig willen zitten, maar ook hip. Kies daarom wel voor een hip joggingpak of comfortabele outfit, met daaronder natuurlijk hippe sneakers of moderne slip-ons

                        Hub shoes €55,50                                                                       Toms €49,50

Comfortabele kinderschoenen voor in het vliegtuig

Voor kinderen is het waarschijnlijk nog veel belangrijker dat ze iets dragen waarin ze zich lekker voelen. Zeker tijdens een saaie bezigheid als lang reizen. Voor niemand is een flink aantal uren achter elkaar stil zitten leuk, maar voor de kleintjes zeker niet. Trek jouw zoontje of dochtertje daarom schoenen aan die je gemakkelijk aan - en uittrekt. Dit scheelt niet alleen jou een hoop tijd en stress, maar geeft je kindjes zelf ook wat meer vrijheid. Kinderschoenen met klittenband is daarom een goede optie. Ze trekken de klittenbandschoenen snel aan en uit en de schoenen knellen vaak niet. Zo kunnen de kinderschoentjes gemakkelijk uitgetrokken worden in het vliegtuig. Ben jij helemaal voor comfortabele kinderschoenen, maar niet zo'n fan van kinderschoenen met klittenbandsluiting? Ga dan voor de modernste optie: slip-ons voor kinderen. Zeker slip-ons voor meisjes zijn dé zomerhit van 2015. Ook deze meisjesschoenen lopen heerlijk en zijn daarnaast ook nog eens super hip. Als comfortabele jongensschoenen kun je natuurlijk ook kiezen voor slip-ons voor jongens of aan lichtgewicht jongens sneakers.

Comfortabele meisjesschoenen voor in het vliegtuig


                        New Balance €64,95                                                            Braqeez €49,50

Comfortabele jongensschoenen voor in het vliegtuig


                           Munich €79,95                                                                     Track Style €104,95

Comfortabele heren schoenen voor in het vliegtuig

Ook aan schoenen voor mannen wordt natuurlijk gedacht. Je wilt natuurlijk wel dat jouw hubby er een beetje hip bijloopt over Schiphol of op plaats van landen. Bij comfortabele herenschoenen denk je misschien snel aan gezondheidsschoenen, maar dat is zeker niet waar. Lichtgewicht herensneakers zijn bijvoorbeeld een super goede optie voor tijdens het reizen. Daarnaast zijn de eerder besproken slip-ons ook voor mannen een enorme hit. De heren slip-ons staan leuk bij elke outfit en ze zitten heerlijk. Daarnaast zitten de mannen deze zomer ook goed met witte heren sneakers of espadrilles voor mannen.

                        Hub shoes €79,95                                                                    G-star €79,95

En waar gaat jullie comfortabele (vlieg)reis dit jaar heen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten