dinsdag 4 augustus 2015

IN DE SPOTLIGHT: BIRKENSTOCK

Een groot deel van de Nederlandse huishoudens heeft wel een paar Birkenstocks in huis staan. De comfortabele sandalen lopen niet alleen heerlijk, maar ze zijn ook een waar fashion-item geworden. Menig blogger is al gespot met Birkenstock sandalen, die zij natuurlijk op de meest trendy manier combineren. De comfort slippers zijn hierdoor helemaal thuis in een fashionable garderobe. Birkenstocks zijn er voor het hele gezin, van schattige kinder Birkenstocks, tot stevige sandalen voor heren. Comfortabel en modern, wat wil je nog meer?

Birkenstocks voor kinderen

Kinderen lopen in de zomer, en zeker op vakantie, het liefst de hele dag op slippertjes of kindersandalen. Voor hen gaat het er vooral om dat ze slippers zo lekker makkelijk aan en uit kunnen trekken. Daarnaast blijven de voetjes natuurlijk lekker koel. Wij maken ons iets meer zorgen over de stevigheid en de ondersteuning van de voetjes. Birkenstocks voor kinderen zijn daarom de perfecte oplossing. Birkenstocks zijn stevig, ze ondersteunen de voetjes goed, hebben een prima voetbed en ze trekken gemakkelijk aan en uit. Daarnaast zijn Birkenstock slippers voor kinderen ook nog eens enorm hip. Birkenstocks voor meisjes combineer je even makkelijk onder een zomerjurkje, een hip tuinbroekje als met een spijkerbroekje of legging. Birkenstocks voor jongens zijn stoer en jouw zoontje draagt ze onder zijn korte broek of spijkerbroek.

Birkenstocks voor meisjes


                   RIO €49,95                                        YALA €59,95                            GIZEH Kid's €54,95

Birkenstocks voor jongens


             ROMA €49,95                                    PALU €64,95                                  GIZEH Kid's €54,95

Birkenstocks voor dames

We hadden het er net al eventjes over dat Birkenstocks voor vrouwen tegenwoordig niet alleen als 'gezondheidsslippers' of comfortabele sandalen gezien worden. Ja, ze zitten heerlijk en ja, ze zijn natuurlijk veel beter voor je voeten dan hakken, maar een typische comfortschoen is de Birkenstock zeker niet. Veel bloggers hebben Birkenstock slippers in hun garderobe opgenomen en dragen de witte of zwarte Birkenstocks met een fashionable, grafische outfit. De Birkenstocks in lakleer, of de matzwarte Birkenstocks of witte Birkenstocks zijn hierbij favoriet. Stijl jouw Birkenstock sandalen met een jeans waarvan je de pijpen een stukje oprolt, of draag ze natuurlijk casual onder jouw zomeroutfit. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

              MADRID €49,95                                 SYDNEY €64,95                                   GIZEH €49,50

Birkenstocks voor heren

Ook de mannen mogen tegenwoordig zeker gezien worden op Birkenstocks. De Birkenstock sandalen voor mannen geven je een casual-chic look. Combineer ze met je favoriete jeans of short, leuk T-shirtje er boven en je gaat stylish de zomer door. De heren Birkenstocks draag je zowel naar het strand als tijdens een actiever dagje. Koop jouw Birkenstocks voor mannen in een neutrale kleur en je bent de hele zomer klaar!

            ARIZONA €59,95                               RAMSES €59,95                                    TUNIS €89,95

En, voor wek paar Birkenstocks kies jij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten