woensdag 26 augustus 2015

CITYSTYLE: LONDEN

Nu de zomervakantie voor het grootste gedeelte achter ons ligt, is het weer tijd om ons te richten op de volgende uitstapjes! Dromen mag altijd natuurlijk.. Een stedentrip is ideaal als 'tussendoortje'. Even een paar daagjes er tussen uit is altijd welkom! Om de voorpret te vergroten, trekken wij de voorbereiding graag zoveel mogelijk naar voren. Dus waarom zou je je nu al niet bezig houden met het samenstellen van je garderobe voor je citytrip? Wij willen je graag inspireren, want elke stad vraagt om een andere look, om zoveel mogelijk te 'blenden' met de locals. Deze week is het daarom de beurt aan het sophisticated Londen! Benieuwd welke schoenen niet mogen ontbreken in jouw koffer naar Londen? Lees dan snel verder!

Sneakers voor citytrip Londen

Als je op stedentrip, of korte vakantie, naar Londen gaat moet je natuurlijk wel minimaal één dagje de echte toerist uithangen. Er is zoveel te zien! Dit doe je natuurlijk het liefst op schoenen die lekker zitten. Schoenen waarop je de hele dag kunt lopen zijn natuurlijk onder andere sneakers! Het mooie van sneakers is dat ze helemaal on trend zijn, en je daarnaast fluitend een aantal kilometer aflegt. In Londen trek je natuurlijk je hippe sneakers aan. Kies bijvoorbeeld voor een trendy metallic sneaker, of ga voor zwarte sneakers of donkere sneakers die je makkelijk kunt combineren met je casual outfit. 

                          Monshoe €99,95                                                                Mjus €129,95

Lage schoenen voor citytrip Londen

Wanneer we aan de stijl van Londen denken zien we modemeisjes in preppy-casual stijl voor ons. Een blouseje gecombineerd met een lekkere trui, met daaronder een skinny ripped jeans. Ze combineren de rock chick look moeiteloos met de looks van het brave schoolmeisje. Een schoentje wat hier goed bij past zijn de lakschoentjes. Het liefst in een lage veterschoen variant. Draag jouw hippe lakschoentjes onder je ripped jeans, een oversized trui erop en je bent niet te onderscheiden van de locals! 

                     Paul Green €139,95                                                                 Mjus €119,95

Chelsea boots voor citytrip Londen

Nog zulke fijne schoentjes, die eigenlijk om een lekker Engels lookje schreeuwen, zijn de Chelsea boots. Deze preppy schoenen zagen we vorig jaar opkomen, en zijn dit seizoen in verschillende jasjes gestoken. Kies jij voor Chelsea boots met een print, Chelsea boots in lakleer of suède Chelsea boots? Daarnaast zijn ook de zool en de hak van de Chelsea laarsjes aangepakt. Zo zien we steeds meer Chelsea boots met een blokhak, Chelsea boots met een grove profielzool en Chelsea boots met een platformzool. Eigenlijk zit je met elke variant wel goed in Londen. En daarnaast lopen deze najaarsschoenen ook nog eens lekker tijdens je toeristische wandeltochtjes, of je wandeltochtjes door Oxford street en Harrods.. 

                     Nubikk €129,95                                                                       Post Xchange €99,95

Laarzen voor citytrip Londen

Heb jij je citytrip naar Londen wat later dit jaar gepland staan, of juist in het begin van volgend jaar? Dan loop jij er waarschijnlijk het beste bij in de Engelse hoofdstad op laarzen! Helaas is Londen geen stad waar het altijd zonnig is. Het kan er erg koud en guur zijn tijdens de herfst - en wintermaanden. Wat natuurlijk ook zijn charme heeft tijdens de kerstdagen (denk aan de mooie lichtjes en prachtige etalages). Met een paar hoge laarzen zit je daarom goed. Kies jij voor laarzen met een hak, laarzen met een blokhak of platte laarzen? Mooie suède laarzen staan prachtig onder een jurkje of rok. Daarnaast zijn de overknee laarzen net als vorig jaar nog een hit, en ook lekker warm natuurlijk. Mooie leren laarzen kunnen altijd en zijn ook goed stoer te combineren met een skinny jeans. De enkellaarsjes zijn natuurlijk ook al jaren een hit en passen ook perfect bij je Londense outfit. Zo loop je er warm en fashionable bij! 


                          Lamica €149,95                                                      NeroGiardini €139,95

Heb jij al de andere essentials voor een citytrip Londen al in huis gehaald?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten