dinsdag 8 september 2015

COLLECTIE: HERFST/WINTER TRENDS 2015-2016

Natuurlijk vinden wij het erg jammer dat de zomerdagen nu echt achter ons lijken te liggen, maar dat betekent tegelijkertijd ook dat we ons kunnen richten op het najaar. Nu is het weer in het najaar niet echt iets om bij weg te dromen, maar de nieuwe collecties zeker wel! Stiekem vinden we het erg leuk dat we weer weg kunnen dromen bij de nieuwste najaarsschoenen. Elk seizoen brengt nieuwe trends met zich mee, dus ook voor de herfst en winter 2015-2016 zijn genoeg nieuwe schoenentrends te ontdekken. Zo blijven we veel Chelsea boots en enkellaarsjes zien, in nieuwe materialen en met nieuwe trends en details. Daarnaast lijken de veterschoenen en de stoere veterboots hun comeback te hebben gemaakt en kunnen we onze benen warm houden met overknee boots. Daarnaast blijven sneakers ook in het najaar het modebeeld bepalen. Nieuwsgierig geworden?

Veterschoenen en veterboots

Een nieuwe trend dit najaar zijn veterschoentjes en veterboots. De veterschoenen zie je het meest uitgevoerd in lakleer en suède. Lakleren veterschoentjes geven je werkoutfit, of casual outfit een preppy-chique uitstraling. De veterschoenen van lakleer zijn er in klassieke lage modellen, maar ook met een grove zool en in een brogue model. De suède veterschoenen kun je ook erg gemakkelijk combineren met je werkoutfit, maar net zo goed dragen onder een jeans. De stoere veterboots zijn een hoger model veterschoen. Deze geven je casual look een stoere uitstraling. Draag ze met een ripped jeans of leren broek, oversized sweater erover en de edgy moderne look heb je onder de knie. 

               Via Vai €139,95                                        Mjus €139,95                                  Tamaris €69,95

Chelsea boots

Favoriet dit najaar blijven Chelsea boots. De laarsjes zijn te herkennen aan het elastische inzetstuk aan de zijkanten. De Chelsea laarsjes trek je erg gemakkelijk aan en uit en ze lopen heerlijk. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed te combineren met veel verschillende outfits. Ga jij voor lakleren Chelsea boots, suède Chelse boots of ga je voor een iets stoerder model. Dit najaar zien we ook platform Chelsea boots, Chelsea boots met grove profielzool of Chelsea boots met een print. Hoe combineer je jouw zwarte Chelsea boots het liefst? Met een hippe sweater dress, een jeans of draag je jouw Chelsea's met een overknee dress

              Tamaris €69,95                                 Nubikk €129,95                                    Maruti €139,95

Enkellaarsjes

De vertrouwde enkellaarsjes mogen ook zeker nog gezien worden! We zien dit najaar veel enkellaarsjes met hak, als vervanging van pumps. Maar ook enkellaarsjes met riempjes, enkellaarsjes met print en metallic enkellaarsjes doen het erg goed. Korte laarzen doen het goed onder elke outfit. Of je nu een jurkje, een rokje of jeans draagt, korte laarsjes mogen altijd. Vooral zwarte enkellaarsjes blijven het trendbeeld bepalen deze winter, maar ook kleuren als bordeaux rood en metallic kleuren doen het erg goed. Het materiaal is vaak van leer, waarbij we ook veel korte laarzen met print gaan zien, zoals korte laarsjes met crocoprint. Daarnaast mag je blijven combineren, dit wordt zelfs gedaan met meerdere materialen binnen een enkellaarsje. Zo zie je veel enkellaarsjes van leer, gecombineerd met geprint leer of suède. Er mag weer veel dus!

              Carmens €119,95                              Red-Rag €169,95                                  Mjus €139,95

Sneakers voor in het najaar

Deze heerlijke zomertrend mogen we ook lekker in het najaar door blijven dragen: sneakers! Natuurlijk mag jij je witte sneakers nog uit de kast pakken, maar dit najaar gaan we ook veel donkere sneakers zien. Metallic sneakers, zwarte sneakers en donkerkleurige sneakers met print bepalen het modebeeld. Een andere opvallende trend zijn de hoge sneakers. Deze hoge gympen zijn echte najaarstoppers, omdat ze je voeten net iets warmer houden. En daarnaast lopen alle gympen natuurlijk heerlijk! Welke komen in jouw kast te staan? 

               Mjus €159,95                                      Maripe €159,95                          Post Xchange €109,95

Krijg jij ook zo'n zin om je winkelmandje vol te gooien met de nieuwste herfsttrends en wintertrends op schoenengebied?




Geen opmerkingen:

Een reactie posten