maandag 2 november 2015

TREND: MASCULINE LOOK

Dit najaar mogen wij vrouwen steeds meer letterlijk 'ons mannetje staan'. Op schoenengebied zien we dit najaar veel modellen vrouwenschoenen die geïnspireerd zijn op mannenschoenen. Voorbeelden hiervan zijn brogues, monks en stoere veterboots. Heb jij al een paar 'men shoes' in de kast staan?

Brogues voor dames

De brogues voor vrouwen zijn één van de grootste trends dit najaar. De veterschoenen voor dames staan perfect onder je werkoutfit, maar zijn daarnaast ook goed te combineren met een casual outfit. De veterschoentjes voor dames zie je in verschillende varianten. Zo heb je lakleren veterschoenen voor dames, maar ook metallic brogues voor vrouwen en brogues met platform zolen en brogues met een grafische print. Combineer de dames brogues met een jeans of zwarte skinny en een blouseje met een grof gebreide trui er boven en jouw preppy-chic look is klaar.

                 Gabor €124,95                                      Bronx €89,95                                  Red-Rag €159,95

Monks voor dames

Een nieuwe variant van de lage, nette schoenen voor vrouwen zijn Monks. Monks zijn vergelijkbaar met brogues, alleen hebben deze masculine schoenen voor vrouwen geen veters, maar gespen. De lage schoenen met gespen zien we dit najaar ook voornamelijk in lakleren varianten. De lakleren Monks geven net als brogues jouw outfit een preppy-chic touch. Wil jij nog een stapje verder gaan? Kies dan voor de Monks met fringes. Deze maken van jouw werkoutfit gegarandeerd een feestje.

              Maripe €139,95                                 Paul Green €149,95                      Samuela-Pace €139,95

Veterboots voor dames

Ben jij een echte stoere chick? Dan heb je vast al een paar veterboots in de kast staan. De hoge veterschoenen voor dames zijn een echte hit dit najaar. Draag ze in combinatie met een skinny broek, of een stoere jeans, leren jasje of bomber jack en oversized trui er boven en jouw rock chick look is klaar. Veel Celebrity's hebben we al gespot met deze stoere damesschoenen. Ben jij de volgende?

                Tamaris €89,95                                     Dr. Martens €134,95                           Mjus €149,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten