dinsdag 10 november 2015

COLLECTIE: WANDELSCHOENEN

Naast schoenen die de laatste modetrends op de voet volgen, heeft TopShoe ook schoenen voor speciale gebruiksdoeleinden. Een voorbeeld hiervan zijn wandelschoenen
Wandelschoenen bieden de voeten en enkels volledige steun tijdens lange outdoor wandelingen. Hou jij wel van een wandeling op zijn tijd, dan zijn goede schoenen een must! Ben jij een beginnend wandelaar? Dan kan het lastig zijn een keuze te maken tussen de verschillende wandelschoenen. Zo heb je lage wandelschoenen, hoge wandelschoen en bergschoenen in verschillende stijfheden. 

Reden genoeg dus, om iets meer te weten te komen van wandelschoenen als je ze voor het eerst aanschaft. In deze blogpost zullen wij de belangrijkste zaken bespreken waar je op moet letten tijdens de aanschaf van wandelschoenen. Want tijdens het wandelen is een goed paar schoenen zeker onmisbaar! 

Wandelschoenen categorie A en A/B 

Wandelschoenen vallen in de categorie A en A/B. Dit zijn soepele lage wandelschoenen of soepele halfhoge wandelschoenen. Deze wandelschoenen voor dames en heren geven een lichte steun aan de enkels. Het bovenwerk en de zool van de outdoorschoenen zijn zeer soepel, en daardoor comfortabel. Dit maakt ze ook lichtgewicht wandelschoenen. De schoenen om te wandelen geven de voeten een goede afwikkeling en hebben een zachte profielzool met een goede grip. De A-wandelschoenen en A/B-wandelschoenen zijn geschikt voor gebruik in vlak of heuvelachtig terrein. Maak jij graag korte avondwandelingen of staat er een 4-daagse op de planning, dan zit je met deze wandelschoenen voor dames goed!

Dames Wandelschoenen

De collectie wandelschoenen van TopShoe.nl bestaat onder andere uit de merken Gri-Sport, Hanweg, Lowa en Meindl en Wolky die garant staan voor kwaliteitsschoenen en comfort. In onze collectie schoenen online vind je wandelschoenen van goede kwaliteit, met een uitstekende pasvorm. De Lowa wandelschoenen voor dames vind je in veel verschillende kleurcombinaties, net als de wandelschoenen van Hanweg. Wandelschoenen hoeven natuurlijk niet alleen praktisch te zijn, het oog wil ook wat. De stevige wandelschoenen van Gri-Sport bieden je goede, comfortabele steun.

                         Lowa €184,95                                                 Gri-Sport €119,95                                                     Hanweg €169,95

Heren Wandelschoenen

Ook de collectie wandelschoenen voor mannen is op TopShoe.nl goed vertegenwoordigd. De robuuste wandelschoenen van Lowa, Gri-Sport, Meindl en Hanweg zijn een verademing voor de voeten tijdens een stevige wandeling. Ook de, op het eerste gezicht, trendmerken, hebben moderne wandelschoenen in hun assortiment. Zo hebben de bekende merken Timberland en Clarks ook wandelschoenen voor heren in hun assortiment. Voor welke stevige heren wandelschoenen kies jij?

                Timberland €129,95                                                      Lowa €154,95                                                      Meindl €169,95

Wij wensen je in ieder geval veel pijnloze, avontuurlijke kilometers toe! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten