dinsdag 17 november 2015

TREND: SCHOENEN MET SPITSE NEUZEN

Wij mensen zijn zo nu en dan toe aan verandering. Precies de reden dat trends zich zo snel afwisselen. We willen vermaakt worden, nieuwe dingen zien! Extra leuk dus wanneer onze vertrouwde, geliefde schoenmodellen in een nieuw jasje worden gestoken. Zo hoeven we toch niet helemaal afscheid te nemen van onze lievelingsschoenen en krijgen ze een fijne make-over.
Zo zien we dit najaar veel schoenen met spitse neuzen. Deze puntschoenen hebben verder heel veel weg van de vertrouwde modellen, maar geven je outfit net wat extra's. Voor welke schoenen met puntige neus loop jij warm?

Instappers met een spitse neus

Wat wij sowieso al een fijne trend vinden op zich zijn de moderne instappers. De loafers, slip-ons, espadrilles en monks zijn goed vertegenwoordigd in onze schoenenkast. Nu je deze toppers ook steeds meer gaat zien met spitse neuzen zijn we helemaal fan. De loafers met spitse neus, slip-ons met spitse neus of ballerina's met spitse neus geven onze casual én werk outfit net dat beetje extra fashion.

           Pedro Miralles €109,95                       Peter Kaiser €164,95                              Evaluna €138,95

Pumps met een spitse neus

Natuurlijk combineren wij ook onze party-outfits het liefste met de spitse neuzen trend. Zo zagen wij al langer veel zwarte pumps met spitse neus, om je outfit wat extra drama en glamour te geven. Ga jij voor klassieke pumps met puntige neus, of kies jij voor een hip exemplaartje? De metallic pumps met spitse neus zullen het ongetwijfeld goed doen onder jouw outfit voor de feestdagen.

           Peter Kaiser €169,95                         Evio Zanon €139,95                        Samuela-Pace €109,95

Enkellaarsjes met spitse neus

Denk jij toch al wat meer aan de koude dagen van het najaar? Dan zijn enkelboots en laarzen jouw beste vriend. Ook deze ultieme toppers zijn overgoten met het spitse neuzen trendsausje. Loop jij dit najaar op trendy Chelsea boots met spitse neusspitse enkellaarsjes met hak, of hou jij het lekker safe met platte enkellaarsjes met spitse neus? Voor welk enkellaarsjes met puntige neus je ook kiest, je loopt er sowieso fashionable bij!

              Nubikk €129,95                                  La Strada €69,95                        Paul Green €159,95

En? Ben jij al aan de spitse neuzen schoenentrend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten