dinsdag 1 maart 2016

TREND: SCHOENENTRENDS 2016

Elk seizoen zijn we weer reuze benieuwd welke trends we zullen gaan tegenkomen. "Mogen" onze lievelingsschoenen van vorig seizoen nog worden door gedragen, of kunnen deze echt niet meer? Nieuwe trends zijn natuurlijk een goed excuus om weer nieuwe schoenen te mogen kopen! In het voorjaar van 2016 zullen we weer veel schoenentrends voorbij zien komen. We geven je graag een overzicht van de schoenentrends van 2016, zodat je alvast inspiratie op kunt doen voor jouw nieuwe favoriete schoenen!

Schoenen met patronen en meerdere kleuren

Als jij niet bang bent om op te vallen door je kledingkeuze, dan word je erg blij van deze nieuwe voorjaarstrend! We zullen namelijk veel opvallende schoenen gaan zien. Schoenen met een opvallende print, schoenen met verschillende kleuren en schoenen met opvallende details als studs. Kies jij voor een paar vrolijke, gekleurde schoenen? Of hou je het liever iets rustiger met schoenen met een print? Voor welk paar schoenen je ook kiest binnen deze trend, ze laten je outfit knallen!

                                                                              Mjus €119,95     
                                                                              Khrio €129,95
                                                                             Zinda €129,95

Schoenen met snakeprint of crocoprint

Naast gekleurde schoenen, kun je je schoenen ook laten spreken met dierenprints! Schoenen met snakeprint of croco dessin zagen we al veel, maar mogen in 2016 nog veel meer! Schoenen met krokodillenprint geven je klassieke schoenen een knipoog. Schoenen met slangenprint kun je goed combineren met je casual outfit. Kies jij voor enkellaarsjes met snakeprint, Chelsea boots met crocoprint, hippe veterschoenen met dierenprint of toch sneakers met snakeprint?

                                                                           Pertini €179,95 
                                                                      Piedi Nudi €169,95

Schoenen met gespen, riempjes of fringes

Ben jij een stoere chick? Dan zit je goed bij de volgende trend. We blijven namelijk veel enkellaarsjes en schoenen zien met gespen en stoere riempjes. De bikerboots mogen dus nog steeds volop gedragen worden! Combineer jouw enkellaarsjes met gespen met een leren broek voor een echte bikergirl outfit, of juist met een nettere outfit om voor contrast te zorgen! Daarnaast blijft Ibiza ook voor inspiratie zorgen. Dit zien we vooral terug in de fringes op schoenen. Enkellaarsjes met franjes of fringes booties maken jouw Ibiza look helemaal af!

Sendra €259,95
G-star €159,95
H3 shoes €59,95

Schoenen met plateauzolen

Kun jij geen kilometers maken op hakken, maar wil je wel erg graag wat extra centimeters? Denk dan eens serieus na over een paar schoenen met plateuzolen. De platformschoenen herken je aan de dikke zool. We zien veel platformlaarsjes in de vorm van enkellaarsjes met plateuzolen, maar ook Chelsea boots met platformzolen en sneakers met dikke zolen. Wat deze schoenen met dikke zolen gemeen hebben is dat ze heerlijk lopen, maar je toch wat extra lengte geven. Ideaal toch?
                                                         
                                                                  S'Oliver €79,95
                                                                    SPM €89,95

Schoenen met opvallende hakken

Niet alleen aan de vormgeving van schoenen wordt in 2016 veel aandacht besteed. De hakken van schoenen krijgen extra aandacht. Zo zien we veel enkellaarsjes met een blokhak, in ware seventies stijl. De chunky heels zijn al aan de voeten van menig blogger gespot. Nog een stapje verder gaan de schoenen met geometrische hak. De hakken zijn hierbij echt kleine kunstobjectjes te noemen. Wil jij opvallen door voor schoenen met een opvallende hak te kiezen?

                                                                        Mjus €119,95
                                                                      NeroGiardini €114,95
                                                                           Paul Green 149,95

Hoge sneakers

We waren natuurlijk al helemaal gek op de sneakertrend. Sneakers zitten niet alleen heerlijk, maar staan super leuk onder elke outfit! De schoenenbranche vond het tijd voor wat verandering en hebben onze oude, vertrouwde sneakers in een hip jasje gestoken. Enter: de hoge sneakers! De hogere sneakers geven je enkels wat meer steun en staan natuurlijk net zo leuk als de lage sneakers! De hoge sneakers met wedgehak zien we vaak terug komen als gouden combi. Ben jij er klaar voor om je vertrouwde sneakers af te wisselen met een hoog model sneakers?

                                                                    Red Rag €159,95
                                                                 Piedi Nudi €159,95
                                                                      Gabor €99,95


Kun jij niet wachten om een paar trendschoenen aan te schaffen? Kijk dan snel op onze website voor de nieuwste modellen, voordat ze bij iemand anders in de kast staan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten