dinsdag 8 maart 2016

COLLECTIE: DE MOOISTE ENKELLAARSJES

Enkellaarsjes blijven onze all-time-favourites. Ze zijn te combineren met elke outfit, je kunt ze (bijna) het hele jaar door dragen en ze zijn er in allerlei soorten en maten. Kortom, enkelboots vervelen nooit! Van nieuwe enkellaarsjes worden we daarom ook extra blij. We laten je daarom ook graag onze nieuwe collectie enkellaarzen zien. Kijken is op eigen risico!

Platte enkellaarsjes

Het liefst hebben we natuurlijk allemaal een paar schoenen in de kast waar we heerlijk op lopen. Voor als je een dagje festival of shoppen op de plannen heb staan natuurlijk. Platte enkellaarsjes, of enkellaarsjes met een lage hak zijn hier ideaal voor. Naast dat enkellaarsjes zonder hak erg lekker zitten, staan ze ook perfect onder je casual outfit. Dit voorjaar gaan we veel enkellaarsjes met opvallende zolen zien. Vooral enkellaarsjes met plateauzolen en enkellaarsjes met dikke zolen zijn favoriet. Erg leuk ook om je festivaloutfit af te stylen met festival enkellaarsjes.

              Shabbies €229,95                                   Tamaris €69,95                               Shoecolate €99,95

Enkellaarsjes met hak

Wil jij juist voor een sexy of sophisticated look gaan? Denk dan eens aan een paar enkellaarsjes met hak in plaats van pumps. Zo geef je je nette outfit net wat meer pit en een stoere knipoog.
Platform enkellaarsjes staan super stoer onder je jurkje, terwijl enkellaarzen met een hak erg mooi staan onder je werkoutfit. Heb jij al een paar in je kast staan?

                SPM €119,95                                     Every One €49,95                                SPM €109,95

Opvallende enkellaarsjes

Dit voorjaar mogen onze schoenen zeker gezien worden. Dit betekent dat we veel enkellaarsjes zien met opvallende details. Hierbij kun je denken aan:

  • enkellaarsjes met een dierenprint;
  • enkellaarsjes met gespen;
  • korte laarzen met riempjes;
  • en zelfs enkellaarsjes van verschillende materialen, denk hierbij aan patchwork enkellaarsjes
Ook de Ibiza style mag nog steeds veel gezien worden. Dit zien we vooral terug in de vorm van Ibiza style laarzen en laarsjes met fringes. Jouw korte laarsjes mogen gezien worden dit voorjaar!

        Piedi Nudi €169,95                         Floris van Bommel €229,95                          H3 Shoes €59,95

Chelsea boots

Ook de Chelsea boots blijven terug komen dit voorjaar. We zien ze in veel lichte kleurtjes, maar ook in opvallende prints. Kies jij bijvoorbeeld voor een paar Chelsea boots met dierenprint, of voor Chelsea boots met metallic details? Door de elastische inzetstukken trek je jouw Chelsea laarsjes in ieder geval gemakkelijk aan en uit. Ideaal na een lange, vermoeiende voorjaarsdag!

            Piedi Nudi €169,95                              Hego's €139,95                                  Maruti €99,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten