dinsdag 9 augustus 2016

COLLECTIE - SLEEHAKKEN

We begrijpen heel goed dat je tijdens warmere zomerdagen geen zin hebt om je voeten in je hoogste pumps te wringen. Maar.. je benen zagen er toch wel een stuk beter uit onder dat jurkje met die extra centimeters, toch? Voor iedereen die niet afscheid kan nemen van hakken in de zomer, zijn er sleehakken ontworpen. De sleehakken, ook wel wedges, zijn een comfortabele vervanger voor je favoriete stiletto's. Ze lopen heerlijk en staan ontzettend zomers onder jouw zomeroutfits. Heb jij al een paar in je kast staan?

SLEEHAKKEN VOOR OP VAKANTIE

Op vakantie draag je natuurlijk zo veel mogelijk je teenslippers en sandaaltjes. En voor overdag is dit natuurlijk meer dan prima. Onder een strandoutfit staan slippers, platte sandaaltjes of espadrilles toch het leukst. Na een dag bakken op het strand, frissen we ons graag op om 's avonds weer op pad te gaan. Heerlijk dineren in een restaurantje of vanaf het eind van de middag al ergens neerploffen om te loungen met een kan sangria of cocktails. Voor deze leuke zomergelegenheden tutten we ons graag een beetje op. Verwissel daarom je platte zomerschoentjes voor zomerse sleehakken. Fringe wedges en sleehakken met print en sleehakken met versieringen blijven erg populair. Kies voor wedges met opvallende details en sleehakken in lichte kleuren om dat echte zomerse gevoel vast te houden.


                                                                                  Ugg €159,95
                                                                                  Kanna €69,50
                                                                                 Spm €69,50 

SLEEHAKKEN VOOR UITGAAN

Ga je echt goed stappen, op vakantie of gewoon 'thuis' deze zomer? Dan kun je goed uitpakken met sleehakken. Wedges staan super leuk onder een leuke zomerse uitgaansoutfit. Denk bijvoorbeeld aan een Ibiza jurkje of leuke playsuit. Onze favoriete wedges voor uitgaan zijn dit seizoen de metallic wedges. De zilveren sleehakken, gouden sleehakken of rosé gouden sleehakken hebben net wat meer glamour en zijn een perfecte zomerse uitgaansschoen. Op welke metallic sleehakken dans jij de sterren van de hemel deze zomer? Toch meer op zoek naar een paar sleehakken die onder meerdere outfits staan? Tijdens het uitgaan mag je natuurlijk ook goed de hoogte in gaan. Een hoge sleehak is daarom ook perfect om je benen te laten shinen. 


                                                                            Gabor €89,50
                                                                             Kanna  €99,50
                                                                            Unisa €89,50

SLHEEHAKKEN VOOR OP HET WERK

Tijdens warme zomerdagen is het altijd lastig om een goede werkoutfit te vinden. Je wilt niet je kantoor uitzweten, maar wilt ook niet te bloot of te casual verschijnen op je werk. Schoenen vinden bij je zomer werkoutfit blijft ook altijd lastig. Vaak voel je wel aan wat wel of niet gepast is op jullie werkvloer. Twijfel je? Informeer dan even bij de directie of collega's. We gaan bij onze voor het werk geschikte sleehakken uit van een redelijk informeer bedrijf, waar tijdens warme zomerdagen best een zomerse schoen gedragen mag worden. Uiteraard hou je het wel een beetje ingetogen qua kleurgebruik en printjes. We adviseren dan ook om naar het werk zwarte sleehakken te dragen of dichte sleehakken. Daarnaast zijn nudekleurige sleehakken en lichtroze wedges ook een goede optie in de zomer. Een fijne afwisseling van de pumps en veterschoenen, toch?

                                                                                 Gabor €99,95
                                                                               Wolky €109,95
                                                                               Via Vai €109,95


Geen opmerkingen:

Een reactie posten