dinsdag 25 november 2014

COLLECTIE: WARM GEVOERDE SCHOENEN

Helaas, onze voetjes moeten er weer aan geloven: de kou. We moeten toegeven dat dit af en toe onze grootste vijand lijkt te zijn. Hoe houden we onze voeten tegelijkertijd warm en fashionable? Elk najaar levert dit weer een enorme strijd op. Herken jij dit? Wees niet getreurd, redding is nabij! Speciaal voor alle fashionable koukleumen hebben we de mooiste, hipste warm gevoerde schoenen op een rijtje gezet.

Warm gevoerde veterschoenen

Wil jij tijdens koudere dagen niet direct kiezen voor laarzen? Kies dit jaar dan een paar warme veterschoenen uit. Dat dit in eerste instantie functionele schoenen lijken te zijn, hoeft zeker niet te betekenen dat jij dit najaar er niet modern bijloopt. De warme voering vormt namelijk een perfecte combi met de schoenen in harige buitenmaterialen die we dit najaar zoveel zien. Om het af te maken kies je natuurlijk een schoen met een print uit. Of ga jij toch voor een rustige look met neutrale kleuren. Maak hieronder snel jouw keuze!


Warm gevoerde enkellaarzen

De enkellaarsjes zijn een echte trend, ook dit najaar. Dus wil jij warm en hip dit najaar door, dan zit je met gevoerde enkellaarzen goed! Enkellaarsjes trek je gemakkelijk aan en ze staan eigenlijk bij elke najaarsoutfit goed. Combineer ze met een mooie jeans, de fashionable leren leggings of draag ze onder een jurkje of rok met panty of legging. You can't go wrong! Kies snel jouw favoriete, warme enkellaarsjes uit.

Warm gevoerde laarzen

Ben jij niet bang om het najaar volledig te omarmen, of heb jij het gewoon altijd koud? Trakteer je voeten dan op de warmst mogelijke optie dit najaar, warme laarzen. Zo zijn niet alleen jouw voeten blij, maar ook jouw enkels en kuiten. Kies voor een klassieke laars in een neutrale kleur om jouw benen het beste te laten uitkomen. Ook jouw hoge laarzen kun je combineren met een skinny broek of legging met een jurkje, rokje of short er bovenop. Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf snel!



En kan jij dit najaar stiekem ook niet wachten op de kou, zodat jij geweldige nieuwe schoenen aankan? Kies dan alvast jouw najaarsschoenen uit voor wat voorpret!

zondag 16 november 2014

THEMA: DE PERFECTE ZONDAG

Zondag is de heerlijkste dag van de week. Echt. Zondag is de dag waarop je heerlijk mag relaxen, iets leuks kunt gaan doen, zonder andere verplichtingen. De boodschappen zijn gedaan, de sportwedstrijden van de kinderen gespeeld. Het is de dag voor jezelf, en jouw gezin. We hebben een aantal heerlijke scenario's bedacht waarbij wij, bij het schrijven van deze blog op een maandagmiddag, alweer enorm verlangen naar de volgende zondag.
Hoe ziet jouw perfecte zondag eruit?

Schoenen voor een uitstapje in de buitenlucht

Ben jij (helaas) niet in de positie om lekker uit te kunnen slapen op een zondag? No problemo! Dit betekent juist dat de hele zondag nog voor je ligt om iets leuks te gaan ondernemen.Ga lekker uitwaaien op het strand of kies voor een avontuurlijke zondag in de bossen. Trakteer jezelf (en de kids) achteraf op pannenkoeken met warme chocolademelk (met slagroom) om je herfstige zondag compleet te maken.
Bij een zondag die je doorbrengt in de buitenlucht is het natuurlijk wel verstandig goede schoenen aan te trekken. Hou je voeten warm en kies voor gevoerde schoenen. Schoenen die bestand zijn tegen water zijn ook ook geen overbodige luxe tijdens een herfstig dagje uit.
We helpen je aan de juiste schoenen tijdens een dagje uit in de buitenlucht. Kijk snel hieronder voor inspiratie!
         Shabbies €199,95                              Mery €139,95                                   Mjus €139,95


Schoenen voor tijdens een zondagse brunch

Vind jij de zondag een goed excuus om jezelf te verwennen met wat luxe?
Ga dan heerlijk uitgebreid brunchen buitenshuis. Geniet onbeschaamd van de lekkerste buffetten met diverse broodjes, beleg en sapjes. Ideaal excuus om het heerlijk ontspannen zondagse ontbijt uit te rekken tot in de middag. Een zondag zoals ze horen te zijn. Om heerlijk in de ontspannen sferen te blijven kies je natuurlijk voor schoenen die heerlijk zitten.
Welke kies jij uit?
              Via Vai €149,95                              Maruti €69,95                               Paul Green €169,95


Schoenen voor een heerlijke zondag binnenshuis 

Laten we niet vergeten dat zondagen ook ideaal zijn om binnen door te brengen. Vooral nu het weer begint om te slaan en het koud en regenachtig buiten wordt is het wel erg verleidelijk om thuis met een dekentje en een kopje thee op de bank te blijven zitten. En waarom ook niet? Zoek de gezelligheid in huis op en kijk heerlijk een filmpje met je geliefden. Is de film afgelopen? Geen probleem, de zondagen zijn een heerlijke gelegenheid om de gezelschapsspellen uit de kast te halen. Hapje en drankje er bij en klaar is jouw perfecte zondag.
In huis kiezen we natuurlijk helemaal voor comfortabel. En hé, het is oké dat dit dan iets minder fashionable is. Met welke lekkere sloffen ga jij jouw voeten verwennen op een zondag in huis?
            Ugg €189,95                                      Giesswein €54,95                        Warmbat €49,95

Schoenen voor een dagje shoppen 

Tegenwoordig zijn op steeds meer plaatsen de winkels geopend op zondag. Ideaal dus voor op een zondag waarop je je een beetje aan het vervelen bent. Wil jij wat inspiratie op doen voor in huis? Bezoek dan één van de woonboulevards. Lekker slenteren en jouw droomhuis vormgeven. Natuurlijk valt een 'ouderwets' dagje shoppen voor kleding, én natuurlijk schoenen, ook hieronder. Ga na afloop heerlijk borrelen. Zaak is uiteraard dat jouw voeten niet onder een dagje shoppen lijden. Kies daarom, naast schoenen die mooi zijn voor het oog, ook voor schoenen waarop je een hele dag kunt lopen. Zoals de modellen hieronder bijvoorbeeld:
           Nubikk €169,95                                    Tango €99,95                                Unisa €159,95



Ben jij er al over uit hoe je jouw zondag gaat doorbrengen? Veel plezier!

dinsdag 11 november 2014

IN DE SPOTLIGHT: NUBIKK

Nubikk is een relatief jong schoenenmerk dat opgericht is in 2012. Het merk heeft nu al een goede positie in de schoenenbranche weten te bemachtigen. Ook hebben zij dit jaar een zilveren schoen gewonnen, voor beste nieuwkomer in de branche. Veelbelovend dus!

De look van Nubikk kan het beste worden omschreven als stoer, edgy en opvallend, maar toch enorm draagbaar. De schoenen zijn voorzien van veel details in de vorm van ritsen, gespen en sierknoopjes. Echte eye-catchers dus!

Hun collectie enkellaarsjes is helemaal on trend dit seizoen. Kies jij voor een stoer enkellaarsje met opvallende gespen, een edgy veterschoen of een klassieke smallere enkellaars met gouden rits? De laarsjes met dierenprint blijven het ook nog steeds erg goed doen dit seizoen. Bij Nubikk zit je in ieder geval dit najaar helemaal goed!

Nubikk Leva 

De Leva lijn van Nubikk bestaat uit een aantal verschillende types. Wat deze enkellaarsjes gemeen hebben is hun draagcomfort. De casual laarsjes ogen wat grover, voor een stoere look. De gespen en riempjes maken deze look compleet. 
Nieuwsgierig geworden naar de verschillende types van de Leva-lijn? Kijk snel hieronder en shop jouw favoriet!
Leva Short Croco  €119,95 | Leva Line Short €119,95 | Leva Curve Quilted €119,95







Nubikk Sarah

De Sarah-lijn van Nubikk oogt op het eerste gezicht iets smaller en zijn erg draagbaar. De animalprintlaarsjes van de Sarah collectie zijn helemaal on trend dit najaar. 
Ben jij toch meer op zoek naar een basis enkellaarsje? Dan zit je bij dit laarsje in de kleuren zwart, bruin, grijs en cognac ook zeker goed.
Kies snel jouw perfecte najaarslaars uit: 
Sarah Back Zip Short Zebra €139,95 |  Cognac €139,95 | Sarah Back Zip Zwart €139,95



Nubikk Emma

De Emma-collectie van Nubikk bestaat uit enkellaarsjes met een rits die een speelse variant zijn op het klassieke enkellaarsje. De rits aan de zijkant zorgt niet alleen voor een speels details, maar zorgt ook voor een aansluitende pasvorm.
Ben jij dit najaar in voor een opvallende enkellaars, ga dan voor de Emma Laces Zip.
Dit laarsje is voor de stoere chicks onder ons. De schoen oogt als een combatboot, maar is door de rits aan de zijkant aan te trekken als een enkellaarsje. Een erg leuke combi dus!
Lijkt een laarsje uit de Emma-collectie jou wel wat? Klik dan snel op één van de onderstaande artikelen.
Emma Double Zip Lak Zwart €139,95 |  Taupe €139,95  | Emma Laces Zip Zwart €139,95




Nubikk is dus zeker een merk die elke fashion shoe-lover goed in de gaten moet houden de komende tijd! Welke enkellaarsjes komen bij jou in de kast te staan?

dinsdag 4 november 2014

COLLECTIE: ENKELLAARSJES

We moeten er nu toch écht aan gaan geloven. De tijd van teenslippers, shortjes en T-shirts ligt dit jaar officieel achter ons. De zon heeft plaatsgemaakt voor regenbuien en de temperatuur is weer een aantal graden gezakt. Ben je nog niet toe aan de complete transformatie van zomerschoenen naar hoge laarzen, ga dan voor de middenweg en kies dit najaar voor hippe enkellaarsjes. Deze laarsjes zijn ideale schoenen voor het herfstseizoen. Zo kun je ze zowel met een jeans combineren als met een jurkje. De enkellaarzen hebben zich inmiddels meer dan bewezen en zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld.

Enkellaarzen zonder hak

Gelukkig is deze trend niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeker voor de voetjes. Vooral de enkellaarzen zonder hak zijn gemaakt om de hele dag heerlijk op te kunnen lopen. 
Zo zijn de enkellaarsjes zonder hak heel leuk te combineren onder een casual outfit, met bijvoorbeeld een leuke jeans een heerlijke trui. Ben je meer fan van de preppy-chic look dit najaar, combineer ze dan met een pantalon of zwarte jeans. Style het af met een grove sjaal en een ruit printje en jouw look is compleet.
Ben jij ook nog steeds op zoek naar het perfecte, comfortabele enkellaarsje? Maak dan snel je keuze uit onderstaande artikelen.

Mery €119,95 | Nubikk €139,95 | Aqa Shoes €129,95


Enkellaarsjes met hak

Kan jij toch echt niet zonder hakken de deur uit? Ga dan eens voor wat anders dan een pump dit najaar. Een enkellaarsje met hak geeft jouw outfit een net wat stoerder uiterlijk. Zo is dit type enkellaarsje perfect te dragen onder een jurkje. Ben jij toch meer het jeans-type maar wil je jouw casual look wat meer upgraden? Combineer jouw dagelijkse casual-look dan met een hoog gehakt enkellaarsje. Een leuk leren jasje erop en je hebt de casual-chic look helemaal onder de knie. 
Zie jij jezelf al helemaal weglopen in deze look; wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.


Enkellaarsjes met iets extra's 

Vind je dat jouw voeten wel wat meer mogen opvallen? Ga dan voor een enkellaarsje met wat extra versieringen. De Ibiza-invloeden lijken de zomer te hebben overleefd en laten zelfs in het najaar hun karakter zien. Zo zien we veel enkellaarzen met verschillende riempjes. Zo geef je jouw outfit in één klap wat extra's. Erg leuk is om je look verder op te bouwen uit laagjes. Kies bijvoorbeeld voor een basic shirt met daarover heen een leuke (geruiten) blouse. Maak de look helemaal compleet door hierover een giletje van fake fur te dragen. Zo heb je een outfit in elkaar geflanst die niet alleen heerlijk zit, maar er ook nog een top uitziet.
Hebberig geworden? Shop dan snel het paar enkellaarsjes waarmee jij je outfit compleet maakt dit najaar.

Inuovo €129,95 | Maripe €179,95 | Juice €159,95


Enkellaarsjes zijn er dus te vinden in allerlei soorten en kleuren. And they're here to stay! Heb jij jouw favoriete paar al uitgekozen?