dinsdag 31 maart 2015

TREND: PAASBEST, SCHOENEN IN PASTELTINTEN

Het is weer bijna zover, Pasen. Het leukste aan Pasen, vinden wij, zijn de heerlijke zoete snoepkleurtjes. De pasteltinten worden volop in huis gehaald in de vorm van woonaccessoires en tafeldecoratie. Nu worden wij altijd erg blij van deze lentekleurtjes, dus waarom stoppen bij accessoires? Pak deze Pasen (en erna) eens goed uit en verwerk de leuke pasteltinten in jouw outfit. Pasteltinten zijn helemaal hot, dus ook de rest van het voorjaar zit je goed met schoenen in pasteltinten. Welk pastel-model komt in jouw schoenenkast te staan?

Sneakers in pasteltinten

Pasen is de tijd voor gezellige, uitgebreide ontbijtjes en brunches met de familie, voor lange bos - of strandwandelingen en heerlijke daagjes thuis. Klinkt heerlijk hè? Bij dit soort dagen horen natuurlijk ook schoenen die lekker zitten. Hebben wij even geluk dat sneakers helemaal te hip zijn dit voorjaar, en ook nog eens verkrijgbaar zijn in de leukste printjes en kleurtjes. Sneakers in pastelkleuren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor jouw voeten. Combineer ze met een casual, comfortabele outfit. Schiet in je lievelingsjeans met een heerlijke trui, gekleurde sneakers eronder en je bent klaar voor het paaseieren zoeken.

         Piedi Nudi €139,95                                MaiMai €219,95                                  Hispanitas €99,95

Veterschoenen in pastelkleuren

Vind je sneakers toch net iets te casual, en trekken jullie wat meer uit de kast tijdens Pasen? Gekleurde veterschoenen zijn perfect voor een bezoekje met het gezin aan het museum, of voor een brunch in een restaurant. De schoenen in pastelkleuren zitten niet alleen heerlijk, maar staan super leuk onder jouw paasoutfit. Combineer jouw hippe veterschoenen met een leuk spijkerbroekje en een blouseje en jouw hippe voorjaarsoutfit is klaar. 

        Blackstone €119,95                               Aqa Shoes €119,95                                      Sperry €69,95

Pastelkleurige pumps

Grijp jij het extra dagje vrij tijdens Pasen juist aan om eventjes lekker met de voetjes van de vloer te gaan? Of ga je juist uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Ook met pumps in pasteltinten zit je deze Pasen goed. Combineer jouw pumps met pastelkleuren met een lichtkleurig jurkje, of een pastel - of lichtkleurige blazer en pantalon. En klaar ben je om eerste en tweede paasdag te rocken.

             Evaluna €129,95                            Hispanitas €109,95                                         Clarks €99,95

Het wordt in ieder geval een vrolijk Pasen met deze vrolijke schoenen. Wij krijgen in ieder geval spontaan zin om eieren te beschilderen.

dinsdag 24 maart 2015

TREND: OPVALLENDE DAMES SNEAKERS

Sneakers, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Wat ons betreft vormen sneakers toch wel de fijnste trend de afgelopen seizoenen. Ze worden steeds meer geaccepteerd als alledaags schoentje, en verschijnen daarom ook in steeds meer varianten. Nu de nieuwste voorjaarscollectie langzaam in de winkels binnenstroomt, leek het ons een mooi kansje om de opvallendste exemplaren op een rijtje te zetten. Prijken er dit voorjaar aan jouw voetjes sneakers met een 's zomers printje, ga jij toch voor een lekker fel kleurtje of shine jij dit voorjaar met jouw metallic sneakers?

Dames sneakers met zwart/wit print

De zwart/wit geprinte sneakers staan hoog op onze wishlist. Ze zijn grafisch, wat eigenlijk altijd garant staat voor een look met een randje 'coolness' en ze zijn goed te combineren met elke outfit. Nu de zwart/wit sneakers ook nog eens geproduceerd worden in te leuk printjes zijn we helemaal verkocht. Kan jij een keuze maken uit deze snoepjes van grafische sneakers?

             ASFVLT €79,95                               D.a.t.e. €179,95                                         Maruti €89,95

Dames sneakers met bloemenmotief

Helemaal leuk voor dit voorjaar zijn de sneakers met bloemenprint. Haal de zomer in huis met schoenen met 's zomerse print. Trek ze aan naar een festival, onder een shortje of een leuke maxi skirt, of neem je gebloemde sneakers mee naar een picknick in het park of een lekker dagje stad. We raden je wel aan om de rest van je outfit fris en rustig te houden. Deze bloemenprint sneakers vallen al genoeg op van zichzelf!

             Hispanitas €99,95                                    SPM €99,95                                         Adidas €89,95

Felgekleurde dames sneakers

Mochten printjes je nog steeds iets te braaf zijn, ga dan 'all out' met sneakers in fluorkleuren. De felgekleurde schoenen zijn geweldig tijdens een festival, onder een ripped shortje of een luchtige maxiskirt. Uiteraard kun je ze ook gewoon dragen op een 'gewone' dag, want sneakers in felle kleuren zijn helemaal hot en geaccepteerd in het straatbeeld. Daar word je toch spontaan vrolijk van?

             Converse €69,95                                  New Balance €129,95                           Nike €89,95   

Metallic dames sneakers

Een andere manier om met je voeten de show te stelen dit voorjaar zijn de metallic sneakers. De metallic schoenen zijn iets rustiger van kleur, maar laten jouw voeten alsnog lekker opvallen. Ook de metallic sneakers zijn met veel verschillende kledingstukken te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een casual combi met een jeans, of ga voor een meer edgy look. Met de sneakers met metallic details geef je elke outfit net wat meer glamour.

          Via Vai €139,95                                   Elena Iachi €249,95                            Piedi Nudi €149,95


Op welke sneakers maak jij dit voorjaar de festivalterreinen onveilig?

dinsdag 17 maart 2015

COLLECTIE: HEREN SNEAKERS

Dat de sneakers een hit zijn in schoenenland staat als een huis. Wij zijn gek op deze comfortabele, sportieve trend. Nu zijn sneakers natuurlijk de perfecte schoen voor mannen, vooral in hun vrije tijd. Spijkerbroekje erop, truitje of T-shirt er boven, en je bent klaar om te gaan. De tijd dat sneakers vooral bedoelt waren voor in de sportschool, of tijdens het hardlopen, en er ook zo uit zagen ligt ver, heel ver, achter ons. Dit betekent ook dat sneakers een gepimpt uiterlijk gekregen hebben. Er is tegenwoordig genoeg keus uit verschillende modellen, kleuren en zelfs print. Voor welke sneaker ga jij dit voorjaar?

Zwart/witte heren sneakers

Zwart/wit doet het altijd goed. De kleurencombinatie is grafisch, en straalt daardoor gelijk een bepaalde 'coolness' uit. Daarnaast zijn de zwart/wit schoenen erg goed te combineren, met elke outfit en kleurencombinatie. De zwart met wit gekleurde sneakers zullen het dit voorjaar erg goed doen op straat, maar ook tijdens een netter feestje. Koop dus snel jouw paar zwart met witte schoenen, want ze kunnen eigenlijk altijd!

      Antony Morato €119,95                      CRIME london €149,95                  Cruyff Classics €109,95


Grijze heren sneakers

Wil jij dit voorjaar kiezen voor sneakers die wat lichter van kleur zijn, passend bij het seizoen, ga dan voor lichtgrijze sneakers. Combineer ze met een lichte spijkerbroek, of korte broek en een T-shirt en jouw voorjaarsoutfit is compleet. We zullen dit voorjaar veel lichtgrijze - en beige tinten gaan zin, dus met een paar lichtgrijze schoenen loop je er heel hip bij. 

          Blackstone €79,95                          New Balance €144,95                                 Hub shoes €69,95

Gekleurde heren sneakers

Vind jij al die neutrale kleuren als zwart, wit en grijs, een tikkeltje saai? Pak dan helemaal uit met gekleurde sneakers. Op sneakergebied mag erg veel, dus sneakers in felle kleuren, daar schrikt niemand van. Probeer natuurlijk wel de rest van je outfit iets rustiger te houden qua kleuren, anders verander je in een wandelende neon-reclame. Gaan felgekleurde sneakers jou net iets te ver? Kies voor gekleurde sneakers in donkerdere kleuren, zoals blauw, groen, rood of zelfs paars. Maak van je voeten een eyecatcher.

        Cycleur de luxe €134,95                           G-Star €109,95                            Le Coq Sportif €89,95

Heren sneakers met print

Kan het jou niet gek genoeg? Neem dan is een kijkje tussen de sneakers met print. De printjes zien we al volop op onze kleding, maar deze trend lijkt zich nu ook door te zetten naar de schoenen. Kies voor een speelse print en combineer ze met een casual outfit. Met welke geprinte schoenen laat jij jouw voeten opvallen dit voorjaar?

          Prima Base €209,95                                 Mjus €129,95                                       Giorgio €198,95


Op welke sneakers ga jij dit voorjaar van het lekkere, 's zomerse weer genieten op een terrasje, festival of tijdens een middagje in de stad?

dinsdag 10 maart 2015

COLLECTIE: MEISJES SNEAKERS

Het allerbelangrijkste voor jou mini-me is natuurlijk dat ze heerlijk en goed op haar nieuwe schoentjes kan lopen. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Het lijkt steeds eerder belangrijk te worden hoe schoenen eruit zien. Hoe fijn dat tegenwoordig de combinatie van comfortabel en hip heel erg goed samen gaat. Een goed voorbeeld hiervan zijn de hippe sneakers voor meisjes. Ze zijn er in allerlei kleuren en met allerlei patronen. Genoeg om jouw meisje mee blij te maken dus. Laat je d'r even mee kijken?

Meisjes sneakers met print

Vaak geldt tijdens de jonge jaren van jouw meisje: hoe drukker, hoe beter. Dat mama het hier niet altijd mee eens is begrijpen we. Om je dochtertje en jou allebei tevreden te stellen hebben we meisjesschoenen met print uitgezocht waar ook mama blij van wordt.Voor welke sneakers met dierenprint kiezen jullie dit voorjaar? Worden het de meisjes sneakers met zebraprint, de meisjesschoenen met panterprint of een combinatie?

                Freaks €79,95                                    Clic! €99,95                                           Bjoeties €74,95

Meisjes sneakers in felle kleuren

Hoe feller, hoe beter geldt voor jouw kleine meid natuurlijk ook. Alles wat vrolijk wordt verdwijnt het liefst in de kast van jouw mini-me. En in het voorjaar is dit natuurlijk ook ontzettend leuk. Roze meisjes sneakers zijn heerlijk meisjesachtig. Gecombineerd met versieringen is dit natuurlijk helemaal een meisjesdroom. Hou jij het toch liever iets rustiger? Kies dan voor meisjesschoenen met roze accenten, ook erg leuk! Gekleurde meisjes sneakers combineer je natuurlijk het liefst met een rustige outfit, het moet niet te gek worden.

           Develab €84,95                                 New Balance €64,95                                   Braqeez €64,95

Metallic meisjes sneakers

Een andere erg leuke trend wordt gevormd door metallic schoenen. Ook metallic kinderschoenen lijken dit voorjaar een enorme hit te worden. Dus wil je jouw kleine fashionista er hip bij laten lopen, kies dan voor meisjes sneakers met metallic accenten. In welke kleur je de metallic trend in huis haalt, dat is aan jou. Zo zijn er veel meisjesschoenen te zien in diepe kleuren als donker roze, groen, blauw, maar ook goud en zilver doen het perfect met de metallic trend. Combineer deze leuke schoentjes met kleertjes in neutrale, nudekleuren en jouw fashionista is klaar om de wereld te veroveren.

               Twins €119,95                              Shoesme €79,95                                           MIMPI €99,95

Met welke comfortabele, maar toch zeker niet minder belangrijk, hippe sneakers steelt jouw kleine meid dit voorjaar de show op het schoolplein?

dinsdag 3 maart 2015

TREND: SCHOENEN IN NUDETINTEN

Stiekem komt het voorjaar weer in zicht. Dit zorgt natuurlijk ook voor een vrolijke verandering voor je schoenenkast. De donkere winterkleuren mogen plaatsmaken voor frisse, lichte voorjaarskleurtjes. Vooral de nudetinten lijken het goed te gaan doen dit voorjaar. Deze heerlijke kleuren laten zich top combineren. Niet zo gek ook dat deze kleur haar weg heeft gevonden naar alle schoenentypes. Maak jij jouw voeten blij met pumps in een neutrale kleur, enkellaarsjes in lichte kleuren of sneakers in nudekleuren?

Enkellaarsjes in nudetinten

Een perfecte schoen voor het voorjaar is het enkellaarsje. De laarsjes zijn goed te combineren en zitten heerlijk. Een enkellaarsje in een lichte kleur oogt 's zomers, maar kan ook goed door gedragen worden op koudere dagen. Combineer enkellaarsjes met een mooie spijkerbroek, voor een casual outfit, met een jurkje of rok voor een chiquere look of op een festival met een shortje. Combineer met een witte of nudekleurige top en jouw voorjaarsoutfit is compleet. 

               Lilian €209,95                                   Nubikk €129,95                                         Mjus €129,95


Enkellaarsjes met hak in nudetinten

Ben jij gek op enkellaarsjes, maar vind je deze net iets te casual? Kies dan voor een enkellaars met hak. Heel stijlvol, maar toch stoer. Trek jouw nudekleurige enkellaars aan naar je werk of een feestje. Ga voor chique in combinatie met een rok, jurk of pantalon of combineer casual met classy en combineer jouw geklede enkellaars met een jeans. Een mooie blouse erop en je bent klaar voor je werk.

                    Ara €89,95                                     Carmens €119,95                                 Via Vai €149,95

Sneakers in nudetinten

Het voorjaar is de perfecte tijd voor sneakers in lichte kleuren. Helemaal on trend en ontzettend comfortabel. Heb jij de sneakertrend omarmd, maar gaan felle kleuren jou nog net iets te ver? Kies dan een mooi paar sneakers in neutrale tinten uit. Goed te combineren met elke casual outfit. Heerlijk om te dragen in het weekend, tijdens een dagje shoppen of in het park.

             Tamaris €79,95                                  Maripe €149,95                                 Blackstone €139,95

Pumps in nudetinten

Wil jij jouw mooie benen zo goed mogelijk laten zien in het voorjaar? Kies dan pumps in een neutrale kleur. Nudekleurige pumps laten jouw benen langer lijken en zijn daarnaast ook nog eens ontzettend trendy. Draag ze samen met een mooie lichte broek, een jurkje of ga voor meer casual en combineer met een jeans. Zo draag  jij de nudetrend met enorm veel klasse.

             Marco Tozzi €39,95                             Gabor €99,95                                         Tamaris €49,95

Wij krijgen helemaal zin in het voorjaar door deze heerlijke nudetrend. Met welk paar haal jij het voorjaar in huis?